reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..

To dopiero 16tc tak? Nie martw się, nie każdy lekarz mowi tak wcześnie o płci bo są pomyłki. Ostatnio mówiąc że ja mam syna ile się kolezanek ,,wysypalo,, co to zamiast siurka to pepowina była :-) i na odwrót. To nie jest takie proste jak nam się wydaje bo np dopiero w 26 tc jajka schodzą do moszny i wtedy już widać na 90% ;)
U Ciebie wszystko wskazuje na córkę :-) no ale musisz się liczyć również z siusiakiem. Ważne że dziecko zdrowe !!!!!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

i to najwazniejsze, ze wszystko w porządku kochana, to sa wspaniałe wieści! :) , ja tez dlugo nie znałam płci, bo lekarz wlasnie okolo 16tego tyg nie byl pewiem na 100%, cierpliwosci ,grunt ze z maluszkiem wszystko ok :*

Antonia u mnie 17t2d.. ale lekarka miala chyba zly dzien.. poscila tylko serduszko i glowke pokazala i ze nie widac i ze na polowkowym sie dowiem..nawet nie zmierzyla.. minute to trwalo albo 2.. jestem rozczarowana..

Millo dobrze ze nic niepokojącego nie zauważyła i serduszko sprawdziła. Może faktycznie zły dzień.
Antonia ja tez słyszałam o pomyłkach ale tak naprawdę jak lekarz dobry to się nie pomyli. U chłopców jest siurek i co najważniejsze jajka a pępowinę widzi gdzie jest i nie powinien określać płci jak między nóżkami jest. Mi pokazały się przysłowiowe trzy kreski z synem ale miał nogi blisko wiec nie miarodajne i mówiła odrazu ze poprostu musi się rozkraczyc hehe ale wiadomo różne usg i lekarze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Antonia u mnie 17t2d.. ale lekarka miala chyba zly dzien.. poscila tylko serduszko i glowke pokazala i ze nie widac i ze na polowkowym sie dowiem..nawet nie zmierzyla.. minute to trwalo albo 2.. jestem rozczarowana..

Ale spojrzała coś tam w te miejsca??? Jak nie widać to znaczy że siusiaka też nie widać :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry