reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Ale macie piękne brzuszki dziewczyny już tez bym taki chciała
Czy któraś z Was robiła wróżbę z obrączki na plec dziecka? Bo u mnie w rodzinie sprawdziła się ta wróżba i wśród znajomych tez wczoraj tez wrózylismy sobie w większym gronie i byłam w szoku ze tym co już maja dzieci dobrze pokazuje
Czy któraś z Was robiła wróżbę z obrączki na plec dziecka? Bo u mnie w rodzinie sprawdziła się ta wróżba i wśród znajomych tez wczoraj tez wrózylismy sobie w większym gronie i byłam w szoku ze tym co już maja dzieci dobrze pokazuje
Millo
Buniczek zdrowka dla Syna!!!
Leeleeth pieknie wygladasz:*
Antonia super brzuszek:*
Elena juz 3 msc?o retyCzas leci!!
Maziajka ma chyba 22)
Przyszlamama u mnie nie dziala ta wrozba
Kurde sie bardzo zmartwilam..Mam b.liczne bakterie w moczu,nablonki plaskie,pasma sluzu i 4-6 leukocytow;(
Wizyte mam we wtorek.
W pon powtorze mocz i posiew zrobie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth pieknie wygladasz:*
Antonia super brzuszek:*
Elena juz 3 msc?o retyCzas leci!!
Maziajka ma chyba 22)
Przyszlamama u mnie nie dziala ta wrozba
Kurde sie bardzo zmartwilam..Mam b.liczne bakterie w moczu,nablonki plaskie,pasma sluzu i 4-6 leukocytow;(
Wizyte mam we wtorek.
W pon powtorze mocz i posiew zrobie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mikallo
Pozdrawiam z wakacji Dzis wieje i pada taka pogoda
Dziewczyny piekne brzuszki Ja mam sporo kilogramów za dużo i pomimo iż dopiero 6tc to wygladam jak w 6 m-c
@andzelisia wzięłas ten pimafucin?
Ja mam wrażenie że zapalenie wraca przez te wakacje. Muszę sie umowic do lekarza na 22.06 bo tylko w tym dniu bede w domu, pozniej lece dalej w droge,nie jest to jednak proste. Kurczę martwie się. Z córcia przez całą ciążę miałam spokój z zapaleniami a teraz od samego poczatku cos
A jak sie wróży z obraczki?
Dziewczyny piekne brzuszki Ja mam sporo kilogramów za dużo i pomimo iż dopiero 6tc to wygladam jak w 6 m-c
Ja mam wrażenie że zapalenie wraca przez te wakacje. Muszę sie umowic do lekarza na 22.06 bo tylko w tym dniu bede w domu, pozniej lece dalej w droge,nie jest to jednak proste. Kurczę martwie się. Z córcia przez całą ciążę miałam spokój z zapaleniami a teraz od samego poczatku cos
Imama
Millo a sama od siebie badasz mocz itd? Czy lekarz dzwonił?
Przyszłamama kurde u nas to tez się sprawdzało. Pewnych urodzin siedzieliśmy sobie cała rodzina i siostra mojego męża robiła wszyskim po kolei i aż byliśmy w szoku jak się każdemu sprawdziło. Ja byłam w ciąży, u mnie za każdym razem wychodził syn a później córka. Naprawdę sama w to wierzyłam! Jak lekarz już potwierdził na usg ze drugi syn to nikt z rodziny nie wierzył bo siostra męża to ogólnie ma sny takie ze przewiduje co się stanie itd. Jak mąż posłała wiadomość do pl ze urodziłam to wszyscy "ale co urodziła". No i mam syna [emoji6] z tej wróżby wychodziło ze ze będę miała tylko dwójkę dzieci a No planujemy trzecie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przyszłamama kurde u nas to tez się sprawdzało. Pewnych urodzin siedzieliśmy sobie cała rodzina i siostra mojego męża robiła wszyskim po kolei i aż byliśmy w szoku jak się każdemu sprawdziło. Ja byłam w ciąży, u mnie za każdym razem wychodził syn a później córka. Naprawdę sama w to wierzyłam! Jak lekarz już potwierdził na usg ze drugi syn to nikt z rodziny nie wierzył bo siostra męża to ogólnie ma sny takie ze przewiduje co się stanie itd. Jak mąż posłała wiadomość do pl ze urodziłam to wszyscy "ale co urodziła". No i mam syna [emoji6] z tej wróżby wychodziło ze ze będę miała tylko dwójkę dzieci a No planujemy trzecie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle
andzelisia
Wzielam 2 globulki ale czy pomaga to nie wiem.bo rano mnie tam strasznie swedzialo mam jeszcze e wiec pewnie je zuzyje.kupilam dzis tez tantum rosa o sie podmywam.a powiedz mi kiedy mialas ostatnia@ i na kiedy masz termin.Bo z tego co pamietam to ty chyba podobnie jak ja mialas @ tylko u mnie owul byla pozniej???Pozdrawiam z wakacji Dzis wieje i pada taka pogoda
reklama
Patrycja2810
Hej. A ta obrączkę na nitce puszcza się nad prawa dłonią? Czy jak?Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: