PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Tak na nitce nad lewa dłoniąHej. A ta obrączkę na nitce puszcza się nad prawa dłonią? Czy jak?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na nitce nad lewa dłoniąHej. A ta obrączkę na nitce puszcza się nad prawa dłonią? Czy jak?
Oki dziękiTak na nitce nad lewa dłonią
Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle
Prawa ręka trzymasz obrączkę zawieszona na nitce i trzymasz w bezruchu nad lewa dłonią wtedy obrączka powinna sama zacząć albo kręcić się w koło albo wahadłowo. U mnie najpierw sama kręciła się wahadłowo stanęła na sekunde i od razu zaczęła kręcić się mocno w koło po czym stanęła co podobno oznacza tylko dwójkę dzieci- niektórym pokazuje 4-5 dzieci rożnej płci dlatego byłam ciekawa jak to u Was wygladaWytlumacz mi to prosze jeszcze raz jak zrobic tę wrozbe? I jak mozna przepowiedzieć ilosc dzieci? [emoji848]
Bo chyba cos pokrecilam, puscilam obraczke nad prawa dlonia 2x pierwszy raz krecila sie, drugi raz wahadlo (bedzie syn??) a gdybym puscila ją trzeci to dowiedziałabym sie czy mialbym trzecie dziecko ?
Czyli wychodzi 2 chłopców i dziewczynkaU mnie dwa razy się wahalao a potem super się kręciło