reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę ;)
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy ;) wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle :)

Wytlumacz mi to prosze jeszcze raz:) jak zrobic tę wrozbe? I jak mozna przepowiedzieć ilosc dzieci? [emoji848]
Bo chyba cos pokrecilam, puscilam obraczke nad prawa dlonia 2x pierwszy raz krecila sie, drugi raz wahadlo (bedzie syn??) a gdybym puscila ją trzeci to dowiedziałabym sie czy mialbym trzecie dziecko ?

Wytlumacz mi to prosze jeszcze raz:) jak zrobic tę wrozbe? I jak mozna przepowiedzieć ilosc dzieci? [emoji848]
Bo chyba cos pokrecilam, puscilam obraczke nad prawa dlonia 2x pierwszy raz krecila sie, drugi raz wahadlo (bedzie syn??) a gdybym puscila ją trzeci to dowiedziałabym sie czy mialbym trzecie dziecko ?
Prawa ręka trzymasz obrączkę zawieszona na nitce i trzymasz w bezruchu nad lewa dłonią wtedy obrączka powinna sama zacząć albo kręcić się w koło albo wahadłowo. U mnie najpierw sama kręciła się wahadłowo stanęła na sekunde i od razu zaczęła kręcić się mocno w koło po czym stanęła co podobno oznacza tylko dwójkę dzieci- niektórym pokazuje 4-5 dzieci rożnej płci dlatego byłam ciekawa jak to u Was wyglada

Maziajko czy mnie pamięć nie myli, czy w czwartek masz cc i zobaczysz swoją kruszynkę[emoji3]

Zaraz po Tobie jest Katia chyba? Dawno się nie odzywala.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszlamama.
Na wstępnie powiem ze w to nie wierze :) choc chcialbym aby ta przepowiednia spelnila sie ![emoji51] ale na początku obraczka zaczela sie krecic, potem wahala i teraz nie jetem pewna czy ruch wahadlowy zostal wyhamowany i ponownie zaczal sie mocno wahać czy to byla kontynuacja poprzedniego ruchu :)
A gdybym chciala zrobic ten test komus innemu, to wykonuje to obraczka tej osoby ? I czy mezczyzna tez mozna ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mikallo ciesze sie ze pamietacie ;) mam termin na 14.07 niby wg usg ale z tymi terminami to wiecie.... imie wybrane :) bedzie Liwia. Syn jest Oliwier mysle ze pasuje :)) jestem juz gotowa , wyprawka jest. Kilka szczegolow do dopracowania ale to takie raczej dekoracyjne :) trzymam za was wszystkie kciuki , ja przypomne ze staralam sie trzy cykle. Dwa pierwsze z testami owulacyjnymi i lipa. Zakwaszalam sie dieta witamina c magnez wapno zurawinka. W 11 dc bylam u gina na monitorze owulacji i wowczas pecherzyk mial juz byc praktycznie do pekniecia lub na drugi dzien. Tak tez dzialalismy :) no i oto jest. 36-37 tydzien ciazy Liwka śliwka w brzuchu :)))

Do góry