reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę ;)
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy ;) wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle :)

Wytlumacz mi to prosze jeszcze raz:) jak zrobic tę wrozbe? I jak mozna przepowiedzieć ilosc dzieci? [emoji848]
Bo chyba cos pokrecilam, puscilam obraczke nad prawa dlonia 2x pierwszy raz krecila sie, drugi raz wahadlo (bedzie syn??) a gdybym puscila ją trzeci to dowiedziałabym sie czy mialbym trzecie dziecko ?

Wytlumacz mi to prosze jeszcze raz:) jak zrobic tę wrozbe? I jak mozna przepowiedzieć ilosc dzieci? [emoji848]
Bo chyba cos pokrecilam, puscilam obraczke nad prawa dlonia 2x pierwszy raz krecila sie, drugi raz wahadlo (bedzie syn??) a gdybym puscila ją trzeci to dowiedziałabym sie czy mialbym trzecie dziecko ?
Prawa ręka trzymasz obrączkę zawieszona na nitce i trzymasz w bezruchu nad lewa dłonią wtedy obrączka powinna sama zacząć albo kręcić się w koło albo wahadłowo. U mnie najpierw sama kręciła się wahadłowo stanęła na sekunde i od razu zaczęła kręcić się mocno w koło po czym stanęła co podobno oznacza tylko dwójkę dzieci- niektórym pokazuje 4-5 dzieci rożnej płci dlatego byłam ciekawa jak to u Was wyglada

Maziajko czy mnie pamięć nie myli, czy w czwartek masz cc i zobaczysz swoją kruszynkę[emoji3]

Zaraz po Tobie jest Katia chyba? Dawno się nie odzywala.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszlamama.
Na wstępnie powiem ze w to nie wierze :) choc chcialbym aby ta przepowiednia spelnila sie ![emoji51] ale na początku obraczka zaczela sie krecic, potem wahala i teraz nie jetem pewna czy ruch wahadlowy zostal wyhamowany i ponownie zaczal sie mocno wahać czy to byla kontynuacja poprzedniego ruchu :)
A gdybym chciala zrobic ten test komus innemu, to wykonuje to obraczka tej osoby ? I czy mezczyzna tez mozna ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mikallo ciesze sie ze pamietacie ;) mam termin na 14.07 niby wg usg ale z tymi terminami to wiecie.... imie wybrane :) bedzie Liwia. Syn jest Oliwier mysle ze pasuje :)) jestem juz gotowa , wyprawka jest. Kilka szczegolow do dopracowania ale to takie raczej dekoracyjne :) trzymam za was wszystkie kciuki , ja przypomne ze staralam sie trzy cykle. Dwa pierwsze z testami owulacyjnymi i lipa. Zakwaszalam sie dieta witamina c magnez wapno zurawinka. W 11 dc bylam u gina na monitorze owulacji i wowczas pecherzyk mial juz byc praktycznie do pekniecia lub na drugi dzien. Tak tez dzialalismy :) no i oto jest. 36-37 tydzien ciazy Liwka śliwka w brzuchu :)))

Do góry