Patrycja2810
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za odp. Poczekam do @
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cieszy mnie, ze juz lepiej sie czujesz, powiem ci, ze z perspektywy czasu jak zaczynalismy sie starac w grudniu bylam pewna oczywiscie, ze sie uda odrazu jak ostatnio no i nie udalo, teraz jak pomysle, ze zostalo by mi tylko do porodu 3 mce to jestem przerazona i z drugiej strony ciesze sie w duchu, ze jednak sie nie udalo, bo chyba bylabym nie gotowa na kolejne bejbi w domu ,a teraz czuje dopiero, ze to jest dobry czas, syn ma zaraz 1.5roczku jesli wszystko pojdzie dobrze, to bedzie mial ponad 2 to tak mysle akurat chyba cos w ty jest ze organizm kobiety sam wie kiedy bedzie gotowy na kolejna ciaze, bo wtedy wydawalo mi sie psychicznie, ze juz czas, przez ten moj wiek takie parcie czulam, tak teraz sadze, ze jednak nie bylam gotowa.Ana No u mnie już lepiej troszku psychicznie, wiadomo czasem mam głupie myśli ale ogólnie No myśle pozytywnie. Leci ze mnie strasznie, słabo mi i te bóle brzucha. Ale jakoś przeżyje. Myśle jeszcze pare dni i powinno przestać. Myśle ze jednak wszystko się samo oczyści także w czwartek zobaczę co i jak na usg.
Czytam o różnicy witaminach. I właśnie myśle czy nie zakupić koenzymu q10, przyjmowała któraś z was? Podobno bardzo pomaga ogólnie jeśli chodzi o plodnosc i ewentualne właśnie poronienia.
Mnie meczy straszna alergia i bez tabletki ani rusz. A może Ana masz alergie? W ciąży to częste a teraz to w ogóle wszystko pyli
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom