reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam sie
robilam te wrozbe jak bylam panienka jeszcze z kolezankami hoho dawno to bylo :p mnie wyszlo, ze dwoch chlopcow i jedna dziewuszka jak narazie mam dwoje chlopakow, wiec wszystko mozliwe :D kolezankom sie nie sprawdzilo, robila moja szwagierka jak była panienka jeszcze jej wyszlo, ze jedna dziewucha, a ma dwie córy, nawet moj maz robil, wtedy nie mąz jeszcze :) jemu zas wyszlo, ze wogole dzieci nie bedzie mial hihi

a ja załapałam katar trzy dni temu i to chyba zatoki, bo w srodku zapchane, oczy załzawione,ale ja zawsze łzawie przy katarze, w chusteczke wydmuchac ciezko ehhhhh czytam o kroplach czy moge w ciazy, a pisza, ze katar i zapchany nos to czeste dolegliwosci ciazowe w drugim mcu, pierwsze slysze, slyszalyscie cos o tym ??
@Imama jak u ciebie samopoczucie?

Ana No u mnie już lepiej troszku psychicznie, wiadomo czasem mam głupie myśli ale ogólnie No myśle pozytywnie. Leci ze mnie strasznie, słabo mi i te bóle brzucha. Ale jakoś przeżyje. Myśle jeszcze pare dni i powinno przestać. Myśle ze jednak wszystko się samo oczyści także w czwartek zobaczę co i jak na usg.
Czytam o różnicy witaminach. I właśnie myśle czy nie zakupić koenzymu q10, przyjmowała któraś z was? Podobno bardzo pomaga ogólnie jeśli chodzi o plodnosc i ewentualne właśnie poronienia.
Mnie meczy straszna alergia i bez tabletki ani rusz. A może Ana masz alergie? W ciąży to częste a teraz to w ogóle wszystko pyli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ana No u mnie już lepiej troszku psychicznie, wiadomo czasem mam głupie myśli ale ogólnie No myśle pozytywnie. Leci ze mnie strasznie, słabo mi i te bóle brzucha. Ale jakoś przeżyje. Myśle jeszcze pare dni i powinno przestać. Myśle ze jednak wszystko się samo oczyści także w czwartek zobaczę co i jak na usg.
Czytam o różnicy witaminach. I właśnie myśle czy nie zakupić koenzymu q10, przyjmowała któraś z was? Podobno bardzo pomaga ogólnie jeśli chodzi o plodnosc i ewentualne właśnie poronienia.
Mnie meczy straszna alergia i bez tabletki ani rusz. A może Ana masz alergie? W ciąży to częste a teraz to w ogóle wszystko pyli

cieszy mnie, ze juz lepiej sie czujesz, powiem ci, ze z perspektywy czasu jak zaczynalismy sie starac w grudniu bylam pewna oczywiscie, ze sie uda odrazu jak ostatnio no i nie udalo, teraz jak pomysle, ze zostalo by mi tylko do porodu 3 mce to jestem przerazona :D i z drugiej strony ciesze sie w duchu, ze jednak sie nie udalo, bo chyba bylabym nie gotowa na kolejne bejbi w domu ,a teraz czuje dopiero, ze to jest dobry czas, syn ma zaraz 1.5roczku jesli wszystko pojdzie dobrze, to bedzie mial ponad 2 to tak mysle akurat :) chyba cos w ty jest ze organizm kobiety sam wie kiedy bedzie gotowy na kolejna ciaze, bo wtedy wydawalo mi sie psychicznie, ze juz czas, przez ten moj wiek takie parcie czulam, tak teraz sadze, ze jednak nie bylam gotowa.
A co do alergii mozliwe, musze poobserwowac dzis leci jak woda ehhh ale oddycham.
o Koezymie czytalam, ja bralam cynk chelatowany, bo reguluje cykle no i wspomaga plodnosc tez. u kobiet.

Imama dobrze ze lepiej juz psychicznie i ze obedzie sie bez zabiegu:**
Ja czytalam o pyłku i mleczku pszczelim.Naturalne i polecane:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Imama koenzym q10 bralam ja i moj M w dawce 200mg to byl suplement polecany na chlopca ;) do tego bralam te, pylek pszczeli w kapsulkach no i jeszcze cala mase innych suplementow ;)

Maran masz racje. Doczytalam ze to chłopczykowe zreszta jak wszystko co poprawia plodnosc.
Millo to kciuki [emoji7] niech mała pokaże trzy kreski!!!

reklama
Maziajko, czy to już ten czwartek zobaczysz swoje maleństwo? [emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry