reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszlamama.
Na wstępnie powiem ze w to nie wierze :) choc chcialbym aby ta przepowiednia spelnila sie ![emoji51] ale na początku obraczka zaczela sie krecic, potem wahala i teraz nie jetem pewna czy ruch wahadlowy zostal wyhamowany i ponownie zaczal sie mocno wahać czy to byla kontynuacja poprzedniego ruchu :)
A gdybym chciala zrobic ten test komus innemu, to wykonuje to obraczka tej osoby ? I czy mezczyzna tez mozna ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak możesz swoją obrączka i mężczyznom tez się to robi bo mojemu K wyszło to samo co u mnie ;)

reklama
Wzielam 2 globulki ale czy pomaga to nie wiem.bo rano mnie tam strasznie swedzialo mam jeszcze e wiec pewnie je zuzyje.kupilam dzis tez tantum rosa o sie podmywam.a powiedz mi kiedy mialas ostatnia@ i na kiedy masz termin.Bo z tego co pamietam to ty chyba podobnie jak ja mialas @ tylko u mnie owul byla pozniej???
O Tamtum Rosa tez muszę kupić. Ostatnia @ miałam 11.05, termin porodu prawdopodobnie bedzie 18.02.18 choc babyfriend wyznaczyl mi na 15.02. A jak u Ciebie?

Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę ;)
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy ;) wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle :)
A ta wrozba jest tylko dla ciezarnych zeby sparawdzic jak plec moeszka w brzuszku? Czy tez
O Tamtum Rosa tez muszę kupić. Ostatnia @ miałam 11.05, termin porodu prawdopodobnie bedzie 18.02.18 choc babyfriend wyznaczyl mi na 15.02. A jak u Ciebie?
Dobrze pamietalam ze podobnie :-) ja @ mialam 12 maja..Z tym ze owul jakos 31 maj.u mnie wychodzi z @ na 16 luty ale ja zawsze pozniej rodzilam jak termin z @ .Raczej byl to termin z usg :-).wizyte mam dopiero 27 czerwca czyli bedzie jakos 6 /7tydz :-)

Buniczek zdrowka dla Syna!!!
Leeleeth pieknie wygladasz:*
Antonia super brzuszek:*
Elena juz 3 msc?o rety:)Czas leci!!
Maziajka ma chyba 22:))
Przyszlamama u mnie nie dziala ta wrozba:p

Kurde sie bardzo zmartwilam..Mam b.liczne bakterie w moczu,nablonki plaskie,pasma sluzu i 4-6 leukocytow;(

Wizyte mam we wtorek.
W pon powtorze mocz i posiew zrobie:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gin coś przepisze i będzie po sprawie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Slyszalam o tej wrozbie obraczka juz dawno, nawet sobie nie raz robilysmy z dziewczynami w pracy... Mnie sie to nie sprawdza... Wielu osoba sie nie spawadza ale czesci pewnie sie sprawdzi tak jak chinskie kalendarze i inne takie ;)

@andzelisia to bedziemy podobnie rodzić ;) Jak dla mnie bebyfrend jakos dziwnie wylicza bo wedlug niego mam termin na 15.02 (owulacje miałam 23.05 czyli 8 dni przed Toba ;)) liczac stara metodą termin ostatniej miesiączki czyli 11.05 -3m-c + 1 rok +7dni wychodzi mi 17.02.2018 ale wiadomo, że dzieciaczki i tak wyjdą kiedy będą gotowe :D

Hej. Mam pytanie jak miałam owulacje o piatek, sobota albo niedziela to czy jak jutro bym poszła na rendgena zębów to by coś zaszkodziło? Dziękuję za odpowiedzi :)
Snily mi sie dzisiaj dwie piękne czerwone kreski na teście ciążowym :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Mam pytanie jak miałam owulacje o piatek, sobota albo niedziela to czy jak jutro bym poszła na rendgena zębów to by coś zaszkodziło? Dziękuję za odpowiedzi :)
Snily mi sie dzisiaj dwie piękne czerwone kreski na teście ciążowym
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli mowimy o owulacj dziś, wczoraj lub przedwczoraj to teoretycznie nie powinno źle wpłynąć na dzidzie ale ja osobiscie poczekala bym do okresu bo nie wiesz ile w Twoim organiźmie bedzie się utrzymywac promieniowanie. Jeżeli owulacje mialas jakos tydzień temu to ja bym nie szła na RTG.
Oby Twoje sny prorocze były ;)

reklama
Patrycja ja osobiście bym nie ryzykowała. Sporo się naczytałam ostatnio i rozmawiałam z Polozna i taki samolot działa jak właśnie rentgen i mi mówiła ze to się utrzymuje w organizmie. Ja tez byłam u dentysty i właśnie nie dałam zrobić sobie RTG. Poczekaj na @. Zreszta nawet lekarz się pyta czy jest możliwość ciąży itd.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry