reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny. Mam pytanie jest możliwe żeby w dniu spodziewanej wyszedł test ciążowy negatywny ten 10ml a jednak była by ciaza?? Ja już nie wiem o co chodzi martwię się boję się że może chora na coś jestem. Test mi wyszedł negatywny dziś w dniu spodziewanym @ od kilku dni mam mdłości niektóre zapachy doprowadzaja mnie do szału, przypomnę że mam dwójkę dzieci i wcześniej tak nie było. Piersi są większe obolałe sutki ogromne otoczka duża i ciemna kłuja mnie jajniki i boli brzuch czuje też coś w stylu pelnosci w brzuchu nie mam apetytu ciągle burczy mi w brzuchu ale to okropnie głośno i odbija mi się bez przerwy. Nigdy w życiu nie miałam tyle czasu mdłości potrafię wyczuć nawet najmniejszy zapach martwię się strasznie co mi jest jeśli testy wczoraj i dziś negatywne. Miała tak któraś a mimo to ciaza była? Starania były w owu czyli 26,27 maj w owu w nocy chyba z 27na 28 temp wzrosła sluz był przezroczysty i kluly mnie jajniki bardzo test owu pozytywny a dzień przed i po już negatywny. Czyli szansa na ciążę duża zwłaszcza że to drugi cykl od odstawienia tabl anty. Rozpisałam się sorry ale martwię się o co tu chodzi.
Mi tak naprawde pozytyw ktorego jestem pewna wyszedl dopiero dzis czyli 12 dpo :-) wczesniej w sobote cos bylo widac na pinku ale sama nie bylam go pewna tymbardziej ze w tym samym czasie robilam ten test z allegro i nic nie bylo widac.Wg mnie za wczesnie na jakieś dolegliwosci ciazowe :-) ale poczekaj ze dwa dni i powtorz test i moze juz cos wyjdzie :-)

reklama
@andzelisia piekna kreseczka! Gratuluję!
Co do clotrimazolum to nie mozna w ciąży, lepiej przejsc sie dobginekologa niech cos przepisze. Antybiotyk nie powinien zaszkodzić, ponoc dziecko jest chronione przez pierwsze 14dpo. Lec na betę, czekamy na wynik ;)

@Kruszynka123 byly dziewczyny, ktorym pozytywne testy wychodzily po tygodniu od terminu @. Wydaje mi się jednak, że powinnas zrobic betę bo objawy, o ktorych piszesz moga byc spowodowane nie tylko ciaza. Czekam na wiescibod Ciebie :)

Imama

Temp przed owu 36,1 od owu 36,5 i tak trzyma się na poziomie 36,6 36,7. Test dziś znów negatywny zrobiłam Pink. Jadę na bete. 3majcie kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE]

Dziewczyny gratuluję Ciżą i życzę wymarzonej płci:):)
Mnie tu trochę nie było bo synek był chory i nie bardzo miałam czas.
Ja poki co, to staram się diete trzymać, suplementy biarę, ale muszę poprzelizcać bo zrobiłąm wyniki i magnez mi trochę spadł a wapń lekko w górę poszedł.
I mąż ma testosteron w górnej granicy normy, musimy zbić lukrecją

Matko ale Wam cudownie:)Bedziecie sie dalej trzymac na lutowkach♡
Andzelisia piekna kreska!!Gratuluje!!!!!!!
Co do clotrimazolum to w masci mozna.Ja tez stosowalam.Ginka pozwolila:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko ale Wam cudownie:)Bedziecie sie dalej trzymac na lutowkach♡
Andzelisia piekna kreska!!Gratuluje!!!!!!!
Co do clotrimazolum to w masci mozna.Ja tez stosowalam.Ginka pozwolila:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki z ta mascia bo kurcze na dniach ciężko sie bedzie dostac do gina.

Do góry