reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny. Mam pytanie jest możliwe żeby w dniu spodziewanej wyszedł test ciążowy negatywny ten 10ml a jednak była by ciaza?? Ja już nie wiem o co chodzi martwię się boję się że może chora na coś jestem. Test mi wyszedł negatywny dziś w dniu spodziewanym @ od kilku dni mam mdłości niektóre zapachy doprowadzaja mnie do szału, przypomnę że mam dwójkę dzieci i wcześniej tak nie było. Piersi są większe obolałe sutki ogromne otoczka duża i ciemna kłuja mnie jajniki i boli brzuch czuje też coś w stylu pelnosci w brzuchu nie mam apetytu ciągle burczy mi w brzuchu ale to okropnie głośno i odbija mi się bez przerwy. Nigdy w życiu nie miałam tyle czasu mdłości potrafię wyczuć nawet najmniejszy zapach martwię się strasznie co mi jest jeśli testy wczoraj i dziś negatywne. Miała tak któraś a mimo to ciaza była? Starania były w owu czyli 26,27 maj w owu w nocy chyba z 27na 28 temp wzrosła sluz był przezroczysty i kluly mnie jajniki bardzo test owu pozytywny a dzień przed i po już negatywny. Czyli szansa na ciążę duża zwłaszcza że to drugi cykl od odstawienia tabl anty. Rozpisałam się sorry ale martwię się o co tu chodzi.
Mi tak naprawde pozytyw ktorego jestem pewna wyszedl dopiero dzis czyli 12 dpo :-) wczesniej w sobote cos bylo widac na pinku ale sama nie bylam go pewna tymbardziej ze w tym samym czasie robilam ten test z allegro i nic nie bylo widac.Wg mnie za wczesnie na jakieś dolegliwosci ciazowe :-) ale poczekaj ze dwa dni i powtorz test i moze juz cos wyjdzie :-)

reklama
@andzelisia piekna kreseczka! Gratuluję!
Co do clotrimazolum to nie mozna w ciąży, lepiej przejsc sie dobginekologa niech cos przepisze. Antybiotyk nie powinien zaszkodzić, ponoc dziecko jest chronione przez pierwsze 14dpo. Lec na betę, czekamy na wynik ;)

@Kruszynka123 byly dziewczyny, ktorym pozytywne testy wychodzily po tygodniu od terminu @. Wydaje mi się jednak, że powinnas zrobic betę bo objawy, o ktorych piszesz moga byc spowodowane nie tylko ciaza. Czekam na wiescibod Ciebie :)

Imama

Temp przed owu 36,1 od owu 36,5 i tak trzyma się na poziomie 36,6 36,7. Test dziś znów negatywny zrobiłam Pink. Jadę na bete. 3majcie kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUOTE]

Dziewczyny gratuluję Ciżą i życzę wymarzonej płci:):)
Mnie tu trochę nie było bo synek był chory i nie bardzo miałam czas.
Ja poki co, to staram się diete trzymać, suplementy biarę, ale muszę poprzelizcać bo zrobiłąm wyniki i magnez mi trochę spadł a wapń lekko w górę poszedł.
I mąż ma testosteron w górnej granicy normy, musimy zbić lukrecją

Matko ale Wam cudownie:)Bedziecie sie dalej trzymac na lutowkach♡
Andzelisia piekna kreska!!Gratuluje!!!!!!!
Co do clotrimazolum to w masci mozna.Ja tez stosowalam.Ginka pozwolila:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko ale Wam cudownie:)Bedziecie sie dalej trzymac na lutowkach♡
Andzelisia piekna kreska!!Gratuluje!!!!!!!
Co do clotrimazolum to w masci mozna.Ja tez stosowalam.Ginka pozwolila:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki z ta mascia bo kurcze na dniach ciężko sie bedzie dostac do gina.

Do góry