reklama
Monia0281
Fanka BB :)
Imama tak mi przykro:-( Cały czas miałam nadzieję, że jeden zarodek się utrzyma.
Dziwne to wszystko bo przecież niedawno donosilas zdrowe dziecko. Ciekawe co Ci powie w czwartek.Może jakiś pech po prostu jak wyniki masz dobre. Trzymaj się, ściskam mocno:-)
Ja też chyba porobie jakieś badania bo następna szansa u mnie dopiero w sierpniu:-(
Dziwne to wszystko bo przecież niedawno donosilas zdrowe dziecko. Ciekawe co Ci powie w czwartek.Może jakiś pech po prostu jak wyniki masz dobre. Trzymaj się, ściskam mocno:-)
Ja też chyba porobie jakieś badania bo następna szansa u mnie dopiero w sierpniu:-(
Ciekawe co miałaś robione za wyniki że stwierdziła że dobre bo nie wierzę że zrobili Ci cały pakiet badań że już stwierdza że wsio ok to nie chodzi o to że uważam że coś Ci może być ale podejście lekarki do sprawy
Imama a jakie u Ciebie występują choroby tarczycy w rodzinie czy wiesz?
A i ostatnio czytałam że zmieniły się wytyczne odnośnie samego tsh i norma jest do 2 ciekawe jakie było u Ciebie Dobrze żebyś się sama oczyściła
Imama a jakie u Ciebie występują choroby tarczycy w rodzinie czy wiesz?
A i ostatnio czytałam że zmieniły się wytyczne odnośnie samego tsh i norma jest do 2 ciekawe jakie było u Ciebie Dobrze żebyś się sama oczyściła
Ostatnia edycja:
Imama bardzo mi przykro [emoji17]
Buniaczek chinski to bym sobie odpuscila bo to pic na wode. Moi dwaj chlopcy powinni byc dziewczynkami ostatnio tu analizowalismy to wiekszosci wyszlk na odwrot.
Przyszla mama jaki cudny okruszek [emoji7]
Majorcia ja w 1 trymestrze nie moglam miec tsh wiekszego niz 2,5. Mialam 3 z kawalkiem i musze brac euthyrox na szczescie 25 mg daje rade.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Buniaczek chinski to bym sobie odpuscila bo to pic na wode. Moi dwaj chlopcy powinni byc dziewczynkami ostatnio tu analizowalismy to wiekszosci wyszlk na odwrot.
Przyszla mama jaki cudny okruszek [emoji7]
Majorcia ja w 1 trymestrze nie moglam miec tsh wiekszego niz 2,5. Mialam 3 z kawalkiem i musze brac euthyrox na szczescie 25 mg daje rade.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Monia0281
Super fotka:-)Zobacz załącznik 810307
A to moja kruszynka serduszko pięknie biło
Aniag21ja też miałam tsh zbijane euthyroxem tyle że u mnie jak było normalnie 2,6 przed ciążą to z chwilą implantacji zaraz szło do góry i zaraz z pierwszym testem i badaniem bety już było około 5 w ciąży donoszonej i zaraz endokrynolog zmieniała mi dawki
Ostatnia edycja:
Buniaczek tez bym olala chinski kalendarz to bujda na resorach jest...a szkoda tracic cykl..
Imama tak mi przykro:-( moze cos z tym progesteronem sprawdzalas 7dpo?
Co do aspiryny to to w zasadzie acard u mnie pomogl jak chcesz moge wyslac Ci luteine bo moze faktycznie u Ciebie jakis problem z prpgesteronem.U mnie tak bylo dopiero duphaston pomogl i zaszlam.
Andzelisia sliczna kreska! Kciuki za bete bedzies sprawdzax teorie pryrostu?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama tak mi przykro:-( moze cos z tym progesteronem sprawdzalas 7dpo?
Co do aspiryny to to w zasadzie acard u mnie pomogl jak chcesz moge wyslac Ci luteine bo moze faktycznie u Ciebie jakis problem z prpgesteronem.U mnie tak bylo dopiero duphaston pomogl i zaszlam.
Andzelisia sliczna kreska! Kciuki za bete bedzies sprawdzax teorie pryrostu?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Mikallo
@PrzyszłaMama87 piekne zdjecie, gratuluję!
W ktorym tc jestes?
Dziewczyny a mi lekarz zabronił clotrimazolum w pierwszej ciąży...
@Imama przykro mi
@ Buziaczek robisz bete?
Ja dziś idę na wiztye do ginekologa. Serduszko jeszcze nie bedzie bic bo to dopiero koniec 5tc ale chcę sie upewnic czy wszystko jest ok
W ktorym tc jestes?
Dziewczyny a mi lekarz zabronił clotrimazolum w pierwszej ciąży...
@Imama przykro mi
@ Buziaczek robisz bete?
Ja dziś idę na wiztye do ginekologa. Serduszko jeszcze nie bedzie bic bo to dopiero koniec 5tc ale chcę sie upewnic czy wszystko jest ok
reklama
ana.
@PrzyszłaMama87 piekny okruszek
@Imama współczuje bardzo tez mialam nadzieje, ze jednen sie utrzyma ,skoro juz tak nie krwawilas, nie wiem co ci poradzic, Maziajka tez mi radzila by zbadac ten progesteron, a jak bylam u swojego gin po krwawieniu to tez mi kazal przyjsc w nastepnym cyklu miedzy 2 a chyba a 9 dc na badania krwi, ale co dokladnie to ci nie powiem , bo nie poszlam, ty mialas robione na tarczyce tylko tak? jestes ile 15 dpo?
@Majorcia ogolnie dobrze, tylko dzis cos mnie pobolewa falami krotko jak na@ nie jakos mocno, ale odzywa sie brzuch i jakby zawroty glowy lekko mnie dopadały czasem, wczoraj zaliczyłam pierwsze mdlosci ,ale nie jestem pewna czy to juz ciazowe czy poprostu zwykla nietrawnosc, jak cos przekasiłam to odrazu minely. A psychicznie nadal mam strach w oczach ,zeby wszystko bylo ok sprawdzam bielizne za kazdym razem w toalecie ehhhh
@Imama współczuje bardzo tez mialam nadzieje, ze jednen sie utrzyma ,skoro juz tak nie krwawilas, nie wiem co ci poradzic, Maziajka tez mi radzila by zbadac ten progesteron, a jak bylam u swojego gin po krwawieniu to tez mi kazal przyjsc w nastepnym cyklu miedzy 2 a chyba a 9 dc na badania krwi, ale co dokladnie to ci nie powiem , bo nie poszlam, ty mialas robione na tarczyce tylko tak? jestes ile 15 dpo?
@Majorcia ogolnie dobrze, tylko dzis cos mnie pobolewa falami krotko jak na@ nie jakos mocno, ale odzywa sie brzuch i jakby zawroty glowy lekko mnie dopadały czasem, wczoraj zaliczyłam pierwsze mdlosci ,ale nie jestem pewna czy to juz ciazowe czy poprostu zwykla nietrawnosc, jak cos przekasiłam to odrazu minely. A psychicznie nadal mam strach w oczach ,zeby wszystko bylo ok sprawdzam bielizne za kazdym razem w toalecie ehhhh
Podziel się: