reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak mi przykro Imama
Tak acard działa jak aspiryna
Czasem każą odczekać 3 miesiące żeby hormony wróciły do normy za nim się ponownie zajdzie bo to też może źle wpłynąć na ciążę i spowodować poronienie

reklama
Imama tak mi przykro:-( Cały czas miałam nadzieję, że jeden zarodek się utrzyma.
Dziwne to wszystko bo przecież niedawno donosilas zdrowe dziecko. Ciekawe co Ci powie w czwartek.Może jakiś pech po prostu jak wyniki masz dobre. Trzymaj się, ściskam mocno:-)
Ja też chyba porobie jakieś badania bo następna szansa u mnie dopiero w sierpniu:-(

Ciekawe co miałaś robione za wyniki że stwierdziła że dobre bo nie wierzę że zrobili Ci cały pakiet badań że już stwierdza że wsio ok to nie chodzi o to że uważam że coś Ci może być ale podejście lekarki do sprawy
Imama a jakie u Ciebie występują choroby tarczycy w rodzinie czy wiesz?
A i ostatnio czytałam że zmieniły się wytyczne odnośnie samego tsh i norma jest do 2 ciekawe jakie było u Ciebie Dobrze żebyś się sama oczyściła

Ostatnia edycja:
Imama bardzo mi przykro [emoji17]
Buniaczek chinski to bym sobie odpuscila bo to pic na wode. Moi dwaj chlopcy powinni byc dziewczynkami ostatnio tu analizowalismy to wiekszosci wyszlk na odwrot.
Przyszla mama jaki cudny okruszek [emoji7]
Majorcia ja w 1 trymestrze nie moglam miec tsh wiekszego niz 2,5. Mialam 3 z kawalkiem i musze brac euthyrox na szczescie 25 mg daje rade.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniag21ja też miałam tsh zbijane euthyroxem tyle że u mnie jak było normalnie 2,6 przed ciążą to z chwilą implantacji zaraz szło do góry i zaraz z pierwszym testem i badaniem bety już było około 5 w ciąży donoszonej i zaraz endokrynolog zmieniała mi dawki

Ostatnia edycja:
Buniaczek tez bym olala chinski kalendarz to bujda na resorach jest...a szkoda tracic cykl..

Imama tak mi przykro:-( moze cos z tym progesteronem sprawdzalas 7dpo?

Co do aspiryny to to w zasadzie acard u mnie pomogl jak chcesz moge wyslac Ci luteine bo moze faktycznie u Ciebie jakis problem z prpgesteronem.U mnie tak bylo dopiero duphaston pomogl i zaszlam.

Andzelisia sliczna kreska! Kciuki za bete bedzies sprawdzax teorie pryrostu?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

@PrzyszłaMama87 piekne zdjecie, gratuluję!
W ktorym tc jestes?

Dziewczyny a mi lekarz zabronił clotrimazolum w pierwszej ciąży...

@Imama przykro mi :(
@ Buziaczek robisz bete?

Ja dziś idę na wiztye do ginekologa. Serduszko jeszcze nie bedzie bic bo to dopiero koniec 5tc ale chcę sie upewnic czy wszystko jest ok :)

reklama
@PrzyszłaMama87 piekny okruszek :)
@Imama współczuje bardzo:( tez mialam nadzieje, ze jednen sie utrzyma ,skoro juz tak nie krwawilas, nie wiem co ci poradzic, Maziajka tez mi radzila by zbadac ten progesteron, a jak bylam u swojego gin po krwawieniu to tez mi kazal przyjsc w nastepnym cyklu miedzy 2 a chyba a 9 dc na badania krwi, ale co dokladnie to ci nie powiem , bo nie poszlam, ty mialas robione na tarczyce tylko tak? jestes ile 15 dpo?
@Majorcia ogolnie dobrze, tylko dzis cos mnie pobolewa falami krotko jak na@ nie jakos mocno, ale odzywa sie brzuch i jakby zawroty glowy lekko mnie dopadały czasem, wczoraj zaliczyłam pierwsze mdlosci ,ale nie jestem pewna czy to juz ciazowe czy poprostu zwykla nietrawnosc, jak cos przekasiłam to odrazu minely. A psychicznie nadal mam strach w oczach ,zeby wszystko bylo ok sprawdzam bielizne za kazdym razem w toalecie ehhhh

Do góry