reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia cichutko tez gratuluje :)
No i mój teścior z dziś No i dziś termin @ temp 37.0 z telefonu wrzucam nie wiem czy dobrze widać, pół nocy myślałam, martwiłam się, aby test nie pokazał bladzioszka, dziś już jestem spokojniejsza :) Powoli chlone wszyscy jeszcze śpią uśmiecham się sama do siebie ,ale maź będzie miał minę :)
Ana gratuluję, piękne 2 kreski. Wyczekane, dbaj teraz o siebie [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Reakcja męża" mówiłem ze się uda wystarczy częściej się kochać [emoji14] to będziemy mieli wesoło z dwójka maluchów w domu" (bo najmłodszy będzie miał dwa latka jak wszystko się zakończy dobrze) przytulił i pogratulował z uśmiechem na twarzy.
Będzie wesoło [emoji7] ja mam różnicę 2 lata między dziećmi [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana super kreska już taka wyraźna musisz mieć duży przyrost beta hcg czuję że może być córcia gratuluję i życzę spokojnych już nie pełnych 9 miesięcy

Imama pozdrawiam i myślami jestem z Tobą

Andzelisia no nie wiem co z tym testami ten wczorajszy test dość wyraźny ja bym zrobiła test innej firmy jak tu dziewczyny piszą jak Amil czy bobo test albo te z Rosmanna też dobre bo skoro wczoraj był bladzioch a dzisiaj nic to coś jest na rzeczy musisz dojść o co chodzi

Hej ale szalenstwo!!!

Ana gratuluje super!
Ale sie sypia pozytywy u nas !

Aniag tak ja juz za 11 dni bede miala mala przy sobie!!! Szok jak to leci!
A u Ciebie na kiedy termin?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia ty już 17 tydzień jeszcze,e trochę i półmetek a kiedy masz prenatalne?
Płynie 18 tc :-) muszę się zapisać na polowkowe, pewnie jakoś na początku lipca :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@Majorcia @Monia0281 tez sie dziwie ze tak mocna, bo z synem trzy dni po terminie @ taka mialam jak dzis.
Od ostatniego testowania 3 dni minelo tylko, a tamta kreska jak patrze, a ta, to wielka przepasc :)
ja tylko pragne zdrowego dziecka i donosic te ciaze, wiadomo jak kazda :) a co do płci to owszem mogę pomarzyć ;)
@Arya no to jak sie mi uda donosic to tez bedzie roznica dwoch lat, bo oblatuje mnie strach dzis co jakis czas czy wszystko bedzie ok, chyba do konca nie wierze, ze sie udało.
Dziekuje za kciuki nooo mocno musiałyscie trzymac :D

Do góry