reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Buniczek a ja czekam na wyniki z bety i progesteronu. Gin ma dzwonić po południu wiec pozostaje mi czekać. A będziecie już się starac czy narazie dieta i suplementy?
Kruszynka dziwne bardzo ze w 15 dpo negatywy ale na betę idź albo poczekaj jeszcze pare dni. Objawy raczej występują Ok 5-6 tc chociaż mi to cały czas jest słabo ale u mnie to coś wogole nie tak jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia super kreseczka :D gratuluje leć na betę ale ciąża jak nic
Ana cieszę się bardzo ze Ci się udało ;) ależ emocje
Imama a u Ciebie jak sprawy się maja?

IMG_1911.JPG

A to moja kruszynka serduszko pięknie biło :D

Załączniki

• IMG_1911.JPG
    IMG_1911.JPG
    29,9 KB · Wyświetleń: 363
Imama na razie dieta i suplementy, i od sierpnia starania. Chcę postawić ten ns chiński horoskop, a na córkę dla mnie sierpień i październik. Zbadałam poziom Ca i Mg u męża i ma lepsze ode mnie na dziewczynkę,w górnych granicach normy, tylko testosteron 23 przy normie do 28. Napisz po wizycie co mówiła lekarka.
POwiedzcie mi czy macie restrykcyjną dietę?stosujecie diete rozpisana na początku wątku?bo podobno właśnie ta dieta jest kluczowa. Jecie warzywa, owoce, soki, bo to podobno wykluczone z diety?

Ostatnia edycja:
Przyszła mama super gratuluję piękna dzidzia

Andzelisia piękna krecha! Będziesz sprawdzać przyrost?

Imama czekam z Tobą na wyniki

Ana jak dzisiaj samopoczucie?

No dziewczyny u mnie niestety złe! Wyniki wskazują na poronienie wiec muszę czekać na krwawienie jak nie wystąpi to w czwartek po lekarstwa na wywołanie a jak nie zabieg! Ah tak mi przykro jest.
Wyniki mam podobno dobrze, ona nie wie co może być przyczyna tego skoro dwie ciąże idealne.
Mam w czwartek z nią gadać i będziemy analizować wszystko. Mówiła o aspirynie ze pomaga ale to chyba to co acard nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Buniczek dziękuje ;) tak ja stosowałam tzn starałam się stosować do diety i nie jadłam praktycznie wcale żadnych owoców i warzyw soków tez nie piłam ale zdarzyło mi się zjeść ziemniaki i pomidory. Ja tez patrzyłam na kalendarz chiński bo z synkiem mi się sprawdził
Imama tak mi przykro :( a jednak nie było szans żeby ciąża się utrzymała... zobaczysz ze teraz szybko się uda, może zbadaj od razu tarczyce

Do góry