reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Majorcia @Monia0281 tez sie dziwie ze tak mocna, bo z synem trzy dni po terminie @ taka mialam jak dzis.
Od ostatniego testowania 3 dni minelo tylko, a tamta kreska jak patrze, a ta, to wielka przepasc :)
ja tylko pragne zdrowego dziecka i donosic te ciaze, wiadomo jak kazda :) a co do płci to owszem mogę pomarzyć ;)
@Arya no to jak sie mi uda donosic to tez bedzie roznica dwoch lat, bo oblatuje mnie strach dzis co jakis czas czy wszystko bedzie ok, chyba do konca nie wierze, ze sie udało.
Dziekuje za kciuki nooo mocno musiałyscie trzymac :D
Wszystko będzie dobrze i wszystko się uda !!!! :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Tu zdj testu owul.moze kreska nie jest bardzo
20170611_203011-1.jpg
mocna ale jednak cos tam widac.Jutro rano zrobię ciazowy i jak cos bedzie widac to jade na bete no chyba ze bedzie pusty...

Załączniki

• 20170611_203011-1.jpg
    20170611_203011-1.jpg
    321,3 KB · Wyświetleń: 330
Andzelisia powodzenia! Bo owulacyjny nie powinien wyjsc taki wyraźny tuż przed @. Także ja jestem dobrej myśli [emoji6] rano rób ciążowy i na betę. Może faktycznie implantacja późno albo owu Ci się przesunęła.
Ana wszystko będzie dobrze nie ma co za wczasu się zamartwiać!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No zapewne wybiorę sie jutro z rana na bete :-) z tym ze wynik odbiore dopiero we wtorek rano bo jutro po poludniu nie bede miala z kim dzieci zostawic.To trzymajcie rano kciuki :-)

Cześć dziewczyny. Mam pytanie jest możliwe żeby w dniu spodziewanej wyszedł test ciążowy negatywny ten 10ml a jednak była by ciaza?? Ja już nie wiem o co chodzi martwię się boję się że może chora na coś jestem. Test mi wyszedł negatywny dziś w dniu spodziewanym @ od kilku dni mam mdłości niektóre zapachy doprowadzaja mnie do szału, przypomnę że mam dwójkę dzieci i wcześniej tak nie było. Piersi są większe obolałe sutki ogromne otoczka duża i ciemna kłuja mnie jajniki i boli brzuch czuje też coś w stylu pelnosci w brzuchu nie mam apetytu ciągle burczy mi w brzuchu ale to okropnie głośno i odbija mi się bez przerwy. Nigdy w życiu nie miałam tyle czasu mdłości potrafię wyczuć nawet najmniejszy zapach martwię się strasznie co mi jest jeśli testy wczoraj i dziś negatywne. Miała tak któraś a mimo to ciaza była? Starania były w owu czyli 26,27 maj w owu w nocy chyba z 27na 28 temp wzrosła sluz był przezroczysty i kluly mnie jajniki bardzo test owu pozytywny a dzień przed i po już negatywny. Czyli szansa na ciążę duża zwłaszcza że to drugi cykl od odstawienia tabl anty. Rozpisałam się sorry ale martwię się o co tu chodzi.

Kruszynka myślę że nikt Ci nie odpowie na pytanie co się z tobą dzieje mdłości mogą być objawem wielu chorób nie koniecznie ciąży wrażliwość na zapachy może być powiązana np z wątroba itd Możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne a jeżeli chodzi o ciążę to jedynie badanie beta hcg może rozwiać twoje wątpliwości
Bo była tu na forum dziewczyna której długo nie wychodziły testy pomimo ciąży ja osobiście nie miałam takich doświadczeń Proponuje wybrać się do lekarza bo objawy które opisujesz mogą świadczyć o jakiejś dolegliwośći twojego organizmu a nie koniecznie ciąży

Dziewczyny a moge uzywac masc clotrimazolum bo dostalam jakiejs infekcji.? W tamtym tyg mialam antybiotyk i zapomnialam o oslonie.Mam nadzieje ze antybiotyk tez w niczym nie zaszkodzil :-)

reklama
Andzelisia leć! Trzymam kciuki. Tu ładna kreseczka.
Kruszynka idź tez na betę bo z tymi testami to różnie. Będziesz miała pewność czy to ciąża czy naprawdę coś innego. Niepotrzebny stres co rano. A jakie masz teraz temp? Wskazują na ciąże

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry