reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka. Dokładnie.
Ten którego wybrałam z polecenia z reszta gina ma jakieś certyfikaty i dobry sprzęt. Teraz to już w ogóle nie bede mogła doczekać się badania ktore już 12.06[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ratujcie! Kirde na szybko tylko pisze posta bo ja załatana jestem. Dzisiaj mam 7dc od dwóch dni nie mam @ a testy wczoraj raz zrobiłam owulacyjne i nawet na wynik nie patrzyłam. Dzisiaj rano patrzę a tam pozytyw! I zrobiłam teraz bo myślałam ze może wczoraj o 11 to zbyt wcześnie a dzisiaj znów pozytyw! Czy możliwe żebym miała zaraz owulacje? Tak szybko
1496401631-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dzisiaj a tamten wyblakły wczoraj. Czy kurde jeszcze mi ta "ciąża" trzyma. Normalnie ale mam stresa cała się trzęsę bo to bardzo dziwne. Musi mi się zachcieć siku i wtedy zrobię pink.

Heyka,
Antonia kciuki, Millo też na potwierdzenie.
My za tydzień rodzimy. Małe mają ponad kilogram. Już się stresuje CC.
Co do Fhr u mnie po 144, betę a początku miałam niska. Potem się zmieniła.

Imama na dwoje babka wrozyla moze jeszcze wlasnie hcg wykrywaja szkoda ze Ci bety nie zrobilii

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka zrobili ale wyników nie widziałam. Była niska tak jak progesteron i babka przed badaniem już mówiła ze poronienie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

leeleeth - bardzo dziękuje wieczorem się z tym zapoznam bo moja dieta bazuje bardzo na tym co było na poczatku forum pisane kilka lat wcześniej (produkty białkowe) a tu widze troche zmian jest :)

Ja dopiero "wgryzam" sie w temat, wiec tak delikatnie na razie ale mogę podrzucać takie gotowe ściągi jak coś znajdę [emoji1307]

leeleeth nie wyczytałam, ze warzyw i owoców nie można?Bo ja lubię soki z pomarańczy, marchwi i praktycznie to jedyna forma owoców która przyjmuje trzymając dietę/. Zastanawiałam sie czy z tego tez na dziewczynkę muszę zrezygnowac

Kochana, nie wiem. Ja dopiero zaczynam wczytywać sie w temat. Ze staraniami zacznę dopiero za x czasu (jakieś dwa? Lata) wiec nie mam presji i czytam. Ogólnie dziewczyny pisały, że dieta skąpa i "niezdrowa" czy soki cokolwiek zmienią trudno mi powiedzieć żadna ze mnie specjalistka [emoji6]

Wiem, jak to jest jak sie tak bardzo, bardzo pragnie córeczki. Ja wciąż mam nadzieje, ale coraz słabszą [emoji57]

Kurde muszę się uspokoić bo w sumie 16 maja zaczęłam krwawic i wszystko zaczęło się oczyszczać trwało tydzień a po tyg dostałam @ wiec może faktycznie to szybko i hcg wykrywa.
Antonia kciuki wielkie! Daj odrazu znać.
Ja załatana i nie miałam jak tu zaglądać. Mikallo uważam ze nie masz co patrzeć tylko na staranka i jak złe się czujesz ze coś przytyłaś to ja bym napewno nie przejmowała się ze to na chłopczyka. Bo to chodzi o te bum i dlatego dziewczyny robią diety chłopczykowy które trwają 6 tyg. Myśle ze to wpływu nie będzie mieć a jednak mogłabyś zmienić troszkę nawyki i coś może uda się zrzucić. Diety wysoko proteinowe sa super i da się zrzucić pare kg a to chłopczykowy: jajka, avokado, mięso wieprzowe ale o obniżonej zawartości tłuszczu itd. Spróbuj poczytać o diecie south beach/płaz południowych i spróbować ale od drugiej fazy. I jeść ogólnie przez cały dzień i nie zaszkodzi napewno. Spora utrata wagi to niewskazana bo nardzooo obniża płodność i to na dziewczynkę. Ale powolutku a wysoko proteinowe produkty pomogą napewno
Jak znajdę czas to podrzucę wam pare linków Leeleeth bo mam tego dużo zapisane.
Polcia w w którym dpo miałaś tak przyrost?

reklama
Kurde muszę się uspokoić bo w sumie 16 maja zaczęłam krwawic i wszystko zaczęło się oczyszczać trwało tydzień a po tyg dostałam @ wiec może faktycznie to szybko i hcg wykrywa.
Antonia kciuki wielkie! Daj odrazu znać.
Ja załatana i nie miałam jak tu zaglądać. Mikallo uważam ze nie masz co patrzeć tylko na staranka i jak złe się czujesz ze coś przytyłaś to ja bym napewno nie przejmowała się ze to na chłopczyka. Bo to chodzi o te bum i dlatego dziewczyny robią diety chłopczykowy które trwają 6 tyg. Myśle ze to wpływu nie będzie mieć a jednak mogłabyś zmienić troszkę nawyki i coś może uda się zrzucić. Diety wysoko proteinowe sa super i da się zrzucić pare kg a to chłopczykowy: jajka, avokado, mięso wieprzowe ale o obniżonej zawartości tłuszczu itd. Spróbuj poczytać o diecie south beach/płaz południowych i spróbować ale od drugiej fazy. I jeść ogólnie przez cały dzień i nie zaszkodzi napewno. Spora utrata wagi to niewskazana bo nardzooo obniża płodność i to na dziewczynkę. Ale powolutku a wysoko proteinowe produkty pomogą napewno
Jak znajdę czas to podrzucę wam pare linków Leeleeth bo mam tego dużo zapisane.
Polcia w w którym dpo miałaś tak przyrost?

Dawaj, dawaj bo temat skomplikowany i dużo wiedzy trzeba żeby podejść do tego z głową. Raz spróbuje zaplanować płeć, suplementami i dieta bo same trafianie nad nie w owu w naszym przypadku skutkuje chłopczykami [emoji6]chyba te męskie plemniory u mojego m to jakieś kurna komadosy, niemal tydzień czekały na jajo [emoji52][emoji55]

A wiecie, że mimo stwierdzenia lekarze, że chłopczyk ja nadal mam poczucie, że dziewczynka [emoji5]
Wcale bym sie nie zdziwiła. Niemniej jednak już nastawiona jestem na chłopaczka i wszystko gotowe, oprócz pościeli ale to pod koniec wakacji kupie [emoji5]

Do góry