reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka. Dokładnie.
Ten którego wybrałam z polecenia z reszta gina ma jakieś certyfikaty i dobry sprzęt. Teraz to już w ogóle nie bede mogła doczekać się badania ktore już 12.06[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ratujcie! Kirde na szybko tylko pisze posta bo ja załatana jestem. Dzisiaj mam 7dc od dwóch dni nie mam @ a testy wczoraj raz zrobiłam owulacyjne i nawet na wynik nie patrzyłam. Dzisiaj rano patrzę a tam pozytyw! I zrobiłam teraz bo myślałam ze może wczoraj o 11 to zbyt wcześnie a dzisiaj znów pozytyw! Czy możliwe żebym miała zaraz owulacje? Tak szybko
1496401631-aaaaaa.jpeg

Ten na dole to z dzisiaj a tamten wyblakły wczoraj. Czy kurde jeszcze mi ta "ciąża" trzyma. Normalnie ale mam stresa cała się trzęsę bo to bardzo dziwne. Musi mi się zachcieć siku i wtedy zrobię pink.

Heyka,
Antonia kciuki, Millo też na potwierdzenie.
My za tydzień rodzimy. Małe mają ponad kilogram. Już się stresuje CC.
Co do Fhr u mnie po 144, betę a początku miałam niska. Potem się zmieniła.

Imama na dwoje babka wrozyla moze jeszcze wlasnie hcg wykrywaja szkoda ze Ci bety nie zrobilii

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka zrobili ale wyników nie widziałam. Była niska tak jak progesteron i babka przed badaniem już mówiła ze poronienie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

leeleeth - bardzo dziękuje wieczorem się z tym zapoznam bo moja dieta bazuje bardzo na tym co było na poczatku forum pisane kilka lat wcześniej (produkty białkowe) a tu widze troche zmian jest :)

Ja dopiero "wgryzam" sie w temat, wiec tak delikatnie na razie ale mogę podrzucać takie gotowe ściągi jak coś znajdę [emoji1307]

leeleeth nie wyczytałam, ze warzyw i owoców nie można?Bo ja lubię soki z pomarańczy, marchwi i praktycznie to jedyna forma owoców która przyjmuje trzymając dietę/. Zastanawiałam sie czy z tego tez na dziewczynkę muszę zrezygnowac

Kochana, nie wiem. Ja dopiero zaczynam wczytywać sie w temat. Ze staraniami zacznę dopiero za x czasu (jakieś dwa? Lata) wiec nie mam presji i czytam. Ogólnie dziewczyny pisały, że dieta skąpa i "niezdrowa" czy soki cokolwiek zmienią trudno mi powiedzieć żadna ze mnie specjalistka [emoji6]

Wiem, jak to jest jak sie tak bardzo, bardzo pragnie córeczki. Ja wciąż mam nadzieje, ale coraz słabszą [emoji57]

Kurde muszę się uspokoić bo w sumie 16 maja zaczęłam krwawic i wszystko zaczęło się oczyszczać trwało tydzień a po tyg dostałam @ wiec może faktycznie to szybko i hcg wykrywa.
Antonia kciuki wielkie! Daj odrazu znać.
Ja załatana i nie miałam jak tu zaglądać. Mikallo uważam ze nie masz co patrzeć tylko na staranka i jak złe się czujesz ze coś przytyłaś to ja bym napewno nie przejmowała się ze to na chłopczyka. Bo to chodzi o te bum i dlatego dziewczyny robią diety chłopczykowy które trwają 6 tyg. Myśle ze to wpływu nie będzie mieć a jednak mogłabyś zmienić troszkę nawyki i coś może uda się zrzucić. Diety wysoko proteinowe sa super i da się zrzucić pare kg a to chłopczykowy: jajka, avokado, mięso wieprzowe ale o obniżonej zawartości tłuszczu itd. Spróbuj poczytać o diecie south beach/płaz południowych i spróbować ale od drugiej fazy. I jeść ogólnie przez cały dzień i nie zaszkodzi napewno. Spora utrata wagi to niewskazana bo nardzooo obniża płodność i to na dziewczynkę. Ale powolutku a wysoko proteinowe produkty pomogą napewno
Jak znajdę czas to podrzucę wam pare linków Leeleeth bo mam tego dużo zapisane.
Polcia w w którym dpo miałaś tak przyrost?

reklama
Kurde muszę się uspokoić bo w sumie 16 maja zaczęłam krwawic i wszystko zaczęło się oczyszczać trwało tydzień a po tyg dostałam @ wiec może faktycznie to szybko i hcg wykrywa.
Antonia kciuki wielkie! Daj odrazu znać.
Ja załatana i nie miałam jak tu zaglądać. Mikallo uważam ze nie masz co patrzeć tylko na staranka i jak złe się czujesz ze coś przytyłaś to ja bym napewno nie przejmowała się ze to na chłopczyka. Bo to chodzi o te bum i dlatego dziewczyny robią diety chłopczykowy które trwają 6 tyg. Myśle ze to wpływu nie będzie mieć a jednak mogłabyś zmienić troszkę nawyki i coś może uda się zrzucić. Diety wysoko proteinowe sa super i da się zrzucić pare kg a to chłopczykowy: jajka, avokado, mięso wieprzowe ale o obniżonej zawartości tłuszczu itd. Spróbuj poczytać o diecie south beach/płaz południowych i spróbować ale od drugiej fazy. I jeść ogólnie przez cały dzień i nie zaszkodzi napewno. Spora utrata wagi to niewskazana bo nardzooo obniża płodność i to na dziewczynkę. Ale powolutku a wysoko proteinowe produkty pomogą napewno
Jak znajdę czas to podrzucę wam pare linków Leeleeth bo mam tego dużo zapisane.
Polcia w w którym dpo miałaś tak przyrost?

Dawaj, dawaj bo temat skomplikowany i dużo wiedzy trzeba żeby podejść do tego z głową. Raz spróbuje zaplanować płeć, suplementami i dieta bo same trafianie nad nie w owu w naszym przypadku skutkuje chłopczykami [emoji6]chyba te męskie plemniory u mojego m to jakieś kurna komadosy, niemal tydzień czekały na jajo [emoji52][emoji55]

A wiecie, że mimo stwierdzenia lekarze, że chłopczyk ja nadal mam poczucie, że dziewczynka [emoji5]
Wcale bym sie nie zdziwiła. Niemniej jednak już nastawiona jestem na chłopaczka i wszystko gotowe, oprócz pościeli ale to pod koniec wakacji kupie [emoji5]

Do góry