reklama
Zdrówka życzę dla dzieciaków i siły dla Mamusi.
Poszukam te 7 czynników, ale tak na szybko wypunktuje te co znam:
- minerały, CA i Magnez
-PH
-jony, w tym faza księżyca,
- odpowiednie hormony, w tym niski testosteron
mam 4 brak trzech czynników...
Poszukam te 7 czynników, ale tak na szybko wypunktuje te co znam:
- minerały, CA i Magnez
-PH
-jony, w tym faza księżyca,
- odpowiednie hormony, w tym niski testosteron
mam 4 brak trzech czynników...
Antonia2016
Fanka BB :)
Wizyta na 14, trzymać kciuki. Czuje że będzie siusiak kurde juz czwarty w moim domuPatrycja to szpital u Was domowy..wspolczuje!Duzo zdrowka:**
Antonia na ktora dzis masz?Wracaj szybko z rozowymi wiesciami
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Przydałoby się :-) wiem że dzisiejszy dzień przejdzie jakby do historii. To jak wyrok :-) czy będę miała tą przyjemność w swoim życiu mieć córeczkę czy już nigdy..bo czwartego dziecka na bank nie będzie :-) jeśli będzie syn to znaczy że właśnie tak ma wyglądać moje życie :-)Antonia a ja czuje dziewczynke u Ciebie serio)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Antonina, właśnie dziś o tym myślałam, że jak bym zaszła w ciąże i byłby 3 synus to na zawsze bym się pożegnała z marzeniem o córce. Przyznam się że boję sie przyznać przed sobą że ja chce CÓRKĘ, i boję się że mam blokadę psychiczną i w ogóle nie zajde z takim podejsciem, albo spanikuje w sierpniu i w ogóle się nie postaram. Głupie te moje myśli, nie dzielę się z nimi bo pomyśleliby że mi na głowę się rzuciło....ehhh no ale ja tak czuję i ciężko z tym walczyć
Trzymam kciuki za wizytę, i jak by lekarz nie bardzo chciał powiedzieć jak płeć malucha, to poproś chociaż o zdięcie z przekrojem, to z nuba będziemy czytać. Daj koniecznie nam tu znać
Trzymam kciuki za wizytę, i jak by lekarz nie bardzo chciał powiedzieć jak płeć malucha, to poproś chociaż o zdięcie z przekrojem, to z nuba będziemy czytać. Daj koniecznie nam tu znać
PrzyszłaMama87
Antonia wiem co teraz przezywasz... ale lepiej wiedzieć niż cały czas myśleć o tym czy się udało czy nie chociaż ja myśle ze na pewno będzie córcia ja jestem w 6 tyg ciąży dopiero a już dzień w dzień myśle o jednym czy to córcia tam w brzuszku mieszka normalnie zadręcza mnie ta myśl i nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu
Buniczek ja Cię akurat doskonale rozumiem, to pragnienie jest tak silne ze czasami nas przerasta nie wiem dlaczego tak się dzieje... ja teraz w ciąży jeszcze bardziej przeżywam niż przed jak oglądam zdjęcia małych dziewczynek albo widzę na ulicach w wózkach to aż serce kłuje na sama myśl ze może mnie ten widok u samej siebie nie spotkać tym bardziej ze wszyscy dosłownie wszyscy w koło łącznie z rodzina wyczekują córeczki i bardzo na nią liczą bo ja mam syna ze swoim byłym oraz mój K tez ma już prawie dorosłego syna to ta siostra taka wyczekana by była No ale nie pozostaje nic jak tylko czekać co dał los
Buniczek ja Cię akurat doskonale rozumiem, to pragnienie jest tak silne ze czasami nas przerasta nie wiem dlaczego tak się dzieje... ja teraz w ciąży jeszcze bardziej przeżywam niż przed jak oglądam zdjęcia małych dziewczynek albo widzę na ulicach w wózkach to aż serce kłuje na sama myśl ze może mnie ten widok u samej siebie nie spotkać tym bardziej ze wszyscy dosłownie wszyscy w koło łącznie z rodzina wyczekują córeczki i bardzo na nią liczą bo ja mam syna ze swoim byłym oraz mój K tez ma już prawie dorosłego syna to ta siostra taka wyczekana by była No ale nie pozostaje nic jak tylko czekać co dał los
reklama
Podziel się: