reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zdrówka życzę dla dzieciaków i siły dla Mamusi.
Poszukam te 7 czynników, ale tak na szybko wypunktuje te co znam:
- minerały, CA i Magnez
-PH
-jony, w tym faza księżyca,
- odpowiednie hormony, w tym niski testosteron

mam 4 brak trzech czynników...

Patrycja to szpital u Was domowy..wspolczuje!Duzo zdrowka:**

Antonia na ktora dzis masz?Wracaj szybko z rozowymi wiesciami:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wizyta na 14, trzymać kciuki. Czuje że będzie siusiak kurde juz czwarty w moim domu ;)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia a ja czuje dziewczynke u Ciebie serio;))

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Przydałoby się :-) wiem że dzisiejszy dzień przejdzie jakby do historii. To jak wyrok :-) czy będę miała tą przyjemność w swoim życiu mieć córeczkę czy już nigdy..bo czwartego dziecka na bank nie będzie :-) jeśli będzie syn to znaczy że właśnie tak ma wyglądać moje życie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonina, właśnie dziś o tym myślałam, że jak bym zaszła w ciąże i byłby 3 synus to na zawsze bym się pożegnała z marzeniem o córce. Przyznam się że boję sie przyznać przed sobą że ja chce CÓRKĘ, i boję się że mam blokadę psychiczną i w ogóle nie zajde z takim podejsciem, albo spanikuje w sierpniu i w ogóle się nie postaram. Głupie te moje myśli, nie dzielę się z nimi bo pomyśleliby że mi na głowę się rzuciło....ehhh no ale ja tak czuję i ciężko z tym walczyć
Trzymam kciuki za wizytę, i jak by lekarz nie bardzo chciał powiedzieć jak płeć malucha, to poproś chociaż o zdięcie z przekrojem, to z nuba będziemy czytać. Daj koniecznie nam tu znać

Antonia wiem co teraz przezywasz... ale lepiej wiedzieć niż cały czas myśleć o tym czy się udało czy nie chociaż ja myśle ze na pewno będzie córcia ;) ja jestem w 6 tyg ciąży dopiero a już dzień w dzień myśle o jednym czy to córcia tam w brzuszku mieszka normalnie zadręcza mnie ta myśl i nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu :D
Buniczek ja Cię akurat doskonale rozumiem, to pragnienie jest tak silne ze czasami nas przerasta nie wiem dlaczego tak się dzieje... ja teraz w ciąży jeszcze bardziej przeżywam niż przed jak oglądam zdjęcia małych dziewczynek albo widzę na ulicach w wózkach to aż serce kłuje na sama myśl ze może mnie ten widok u samej siebie nie spotkać :( tym bardziej ze wszyscy dosłownie wszyscy w koło łącznie z rodzina wyczekują córeczki i bardzo na nią liczą bo ja mam syna ze swoim byłym oraz mój K tez ma już prawie dorosłego syna to ta siostra taka wyczekana by była No ale nie pozostaje nic jak tylko czekać co dał los ;)

reklama
Do góry