reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina...serio?dzidzia zdrowa, wszystko ok? a lekarz na podst nuba zawyrokował, bo przeciez narządy na tym etapie to jeszcze nie do końca wykształcone są??
To koniec 16 tc, wisiał siurek już :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Leeleeth te screeny co posłałas to od dziewczyny której teraz się potwierdziło ze po 5 synach nosi córkę pod serduszkiem. Także takie coś daje mi do myślenia bardzo. Coś zmieniła itd i udało się. Czy to czy szczęście przypadek nie wiem. Tu link do jej całego opisu staranek i suplementacji. Ale ona brała clomid który podobno bardzo się dziewczynkowy i metformin na obniżenie cukru a to na receptę
FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Link do: FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój m to lekarz wiec recepta to mnie problem, tylko wiedzieć jak [emoji6]
To co piszesz, że finalnie ma córeczkę dobrze wróży, i daje nadzieje. Bo serce mi pęka gdy pomyśle, że nie doświadczę nigdy bycia matką dziewczynki. Dla mnie mamy chłopców to wielka sprawa i jednak jakiś ból w sercu
Pewnie mnie rozumiecie. Kocham moich chłopców i żadnego nie żałuje. Nawet teraz cieszę sie z synka, jednak mam wciąż poczucie niezaspokojenia tak bardzo pragnę córki. Jeśli sie nie uda to trudno. Będę miała sześciu chłopaków [emoji55][emoji7]
Tez przeżyje, pewnie same wnuczki będę miała [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth ja mam bardzo silne pragnienie córki ale jednak muszę się pogodzić ze może mi porostu nie być Pisane ja posiadać. Przeżyje to napewno. I znam siebie jak będę widziała córki koleżanek będę czuła jakby pustkę. Ale wiadomo są gorsze rzeczy i nie można mieć wszystkiego. Ja to clomid gdybym miała dostęp napewno bym spróbowała bo czytałam ze naprawdę pomaga.
Ja tam Siurka nie widzę ale nie znam się na takich. U mnie był typowo siurek i jajka bo to ważne aby było na tym potty shot

dziewczyny, właśnie ja się mega boję rozczarowania, uczucia zawodu. Ja z tych emocjonalnych kobiet i boje się...
Antoninka Ty o wiele zdrowiej do sytuacji podchodzisz niż ja, bo w poprzednich Twoich postach pisałas, że starasz się na córkę, ale jak bedzie synuś to też mega mega szczeście, najważniejsze ze zdrowe i ciąża też ok. A ja bym sie znając moja psyche załamała....może do psychologa pójde pzred staraniami, bo przecież nie mogę się aż tak nakręcać

Buniczek ja właśnie 1/8 łyżeczki cynamonu dodaje do porannej kawy właśnie na obniżenie cukru.
Dla męża super tez ekstrakt z liści oliwy olive oil extrakt. z swansona nawet jest. Mój mąż bierze. Podobno pomaga i dziewczyny przy selekcji płci dają męża i zadziwiające jak dużo żeńskich plemników jest

ja ten clomid mogłabym dostać, tylko jak go dawkować, no i chyba w cyklu starankowym tylko brać....
no to włącze ten cynamon-dzięki imama

Antonia aż nie mogę uwierzyć bo byłam pewna ze będzie córcia czytając Twoje starania ale pisałaś tez ze przeczuwasz chłopca i jednak przeczucie Cię nie myliło. A powiedz mi sprawdzałas jak Ci wychodzą kalendarze chińskie? Np te:

reklama
Do góry