reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina...serio?dzidzia zdrowa, wszystko ok? a lekarz na podst nuba zawyrokował, bo przeciez narządy na tym etapie to jeszcze nie do końca wykształcone są??
To koniec 16 tc, wisiał siurek już :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Leeleeth te screeny co posłałas to od dziewczyny której teraz się potwierdziło ze po 5 synach nosi córkę pod serduszkiem. Także takie coś daje mi do myślenia bardzo. Coś zmieniła itd i udało się. Czy to czy szczęście przypadek nie wiem. Tu link do jej całego opisu staranek i suplementacji. Ale ona brała clomid który podobno bardzo się dziewczynkowy i metformin na obniżenie cukru a to na receptę
FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Link do: FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój m to lekarz wiec recepta to mnie problem, tylko wiedzieć jak [emoji6]
To co piszesz, że finalnie ma córeczkę dobrze wróży, i daje nadzieje. Bo serce mi pęka gdy pomyśle, że nie doświadczę nigdy bycia matką dziewczynki. Dla mnie mamy chłopców to wielka sprawa i jednak jakiś ból w sercu
Pewnie mnie rozumiecie. Kocham moich chłopców i żadnego nie żałuje. Nawet teraz cieszę sie z synka, jednak mam wciąż poczucie niezaspokojenia tak bardzo pragnę córki. Jeśli sie nie uda to trudno. Będę miała sześciu chłopaków [emoji55][emoji7]
Tez przeżyje, pewnie same wnuczki będę miała [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth ja mam bardzo silne pragnienie córki ale jednak muszę się pogodzić ze może mi porostu nie być Pisane ja posiadać. Przeżyje to napewno. I znam siebie jak będę widziała córki koleżanek będę czuła jakby pustkę. Ale wiadomo są gorsze rzeczy i nie można mieć wszystkiego. Ja to clomid gdybym miała dostęp napewno bym spróbowała bo czytałam ze naprawdę pomaga.
Ja tam Siurka nie widzę ale nie znam się na takich. U mnie był typowo siurek i jajka bo to ważne aby było na tym potty shot

dziewczyny, właśnie ja się mega boję rozczarowania, uczucia zawodu. Ja z tych emocjonalnych kobiet i boje się...
Antoninka Ty o wiele zdrowiej do sytuacji podchodzisz niż ja, bo w poprzednich Twoich postach pisałas, że starasz się na córkę, ale jak bedzie synuś to też mega mega szczeście, najważniejsze ze zdrowe i ciąża też ok. A ja bym sie znając moja psyche załamała....może do psychologa pójde pzred staraniami, bo przecież nie mogę się aż tak nakręcać

Buniczek ja właśnie 1/8 łyżeczki cynamonu dodaje do porannej kawy właśnie na obniżenie cukru.
Dla męża super tez ekstrakt z liści oliwy olive oil extrakt. z swansona nawet jest. Mój mąż bierze. Podobno pomaga i dziewczyny przy selekcji płci dają męża i zadziwiające jak dużo żeńskich plemników jest

ja ten clomid mogłabym dostać, tylko jak go dawkować, no i chyba w cyklu starankowym tylko brać....
no to włącze ten cynamon-dzięki imama

Antonia aż nie mogę uwierzyć bo byłam pewna ze będzie córcia czytając Twoje starania ale pisałaś tez ze przeczuwasz chłopca i jednak przeczucie Cię nie myliło. A powiedz mi sprawdzałas jak Ci wychodzą kalendarze chińskie? Np te:

reklama
Do góry