reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth te screeny co posłałas to od dziewczyny której teraz się potwierdziło ze po 5 synach nosi córkę pod serduszkiem. Także takie coś daje mi do myślenia bardzo. Coś zmieniła itd i udało się. Czy to czy szczęście przypadek nie wiem. Tu link do jej całego opisu staranek i suplementacji. Ale ona brała clomid który podobno bardzo się dziewczynkowy i metformin na obniżenie cukru a to na receptę
FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Link do: FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama czekam na test!

Leleth a masz jakas fotke przyrodzenia?:d ocenimy

Antonika &&&&&

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam pink test owulacyjny i tez super mocna kontrolna kreska! Skoro hcg jest wykrywalny bo tak myśle to pewnie owulacji nie dostanę, czy?
Ale mi będzie przykro ze ten cykl będzie stracony [emoji21]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

podobno cynamon jest na obniżenie cukru...może jeszcze ten cynamon dołączę do diety.
Imama ja myślę ze Bhcg daje obraz piku w teście owulacyjnym

Moje marzenia o córce się już nigdy nie spełnią. Na 90% trzeci syn :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Leeleeth te screeny co posłałas to od dziewczyny której teraz się potwierdziło ze po 5 synach nosi córkę pod serduszkiem. Także takie coś daje mi do myślenia bardzo. Coś zmieniła itd i udało się. Czy to czy szczęście przypadek nie wiem. Tu link do jej całego opisu staranek i suplementacji. Ale ona brała clomid który podobno bardzo się dziewczynkowy i metformin na obniżenie cukru a to na receptę

FIVEBOYS PINK SWAY 2017

Link do: FIVEBOYS PINK SWAY 2017

wg dieta ma znaczenie. Ja lubię jedzenie na ostro, słono, typowo chłopczykowo. Nieświadomie żywiłam się podnosząc parametry chłopczykowe, co zaowocowało 2 synkami. Teraz o 180 stopni zmieniłam dietę i licze na cichu na sukces. Staram sobie wmówić ze może jednak to nie do końca przypadek decyduje o płci. Na forum co prawda mamy kilka mam, które mimo planowania mają dzieciaczki innej płci niż pierwotnie zakładały, ale jest tez MNÓSTWO przypadków gdzie ta upragniona płeć jest

wg dieta ma znaczenie. Ja lubię jedzenie na ostro, słono, typowo chłopczykowo. Nieświadomie żywiłam się podnosząc parametry chłopczykowe, co zaowocowało 2 synkami. Teraz o 180 stopni zmieniłam dietę i licze na cichu na sukces. Staram sobie wmówić ze może jednak to nie do końca przypadek decyduje o płci. Na forum co prawda mamy kilka mam, które mimo planowania mają dzieciaczki innej płci niż pierwotnie zakładały, ale jest tez MNÓSTWO przypadków gdzie ta upragniona płeć jest

Antonina...serio?dzidzia zdrowa, wszystko ok? a lekarz na podst nuba zawyrokował, bo przeciez narządy na tym etapie to jeszcze nie do końca wykształcone są??

reklama
Antonia kurde przykro mi! Ja bardzo przeżywam ta córkę i mogę tylko sobie wyobrazić co czujesz. Wiedząc ze to ostatnie dziecko. Ale wiadomo trzeba myśleć pozytywnie bo i tak już nic się nie zrobi. Gratuluje super syna, napewno był powód aby był z Tobą [emoji170]
1496406017-aaaaaa.jpeg

To test ciążowy. Kreska jest. Także kurde już sama nie wiem. Ale chyba z tego cyklu lipa. Nawet nie umie się nigdzie doczytać czy może być owu w tym cyklu jeszcze czy jednak nie [emoji21]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry