reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina. Będzie dobrze [emoji1303] nawet z rachunku prawdopodobienstwa jest to prawie nie mozliwe aby byl 3 siusiak :)
PrzyszlaMamo. Uzbruj się w cierpliwosc :)
Ja jestem w 11/12 tc i też co dzien o tym mysle :p

Mam znajomych ktorzy dowiedzieli sie o plci swojego dziecka juz w 13tc.
Podobno dobry lekarz i ekstra sprzet i płeć nie jest tajemnica :) ciekawe...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny :) nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamiętam ale takie zawirowania miałam w pracy, że tylko w wolnych chwilach Was czytałam a nic nie pisałam.

U mnie kiepsko bo okres całkowicie mi sie rozregulował bo juz 3 cykl mam bardzo długi i bez wywołania jest ciężko :/ ale myślę by iść do innego lekarza i zrobić badania hormonów. Ale dam sobie jeszcze 1 cykl.

Dziewczyny próbuje zebrać w informację odnośnie suplementacji na dziewczynkę i na razie mam zapisane to:
meżczyzna : magnez, lukrecja, szyszki chmielu
kobieta: saw pametto, magez, kwas foliowy, witamina C
Wiem, że jeszcze było coś wspominane ale nie mogę teraz tego znaleźć :/
Myśle, że za chwilę będę mogła być już z Wami na bieżąco :)

Witam dziewczyny :) nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamiętam ale takie zawirowania miałam w pracy, że tylko w wolnych chwilach Was czytałam a nic nie pisałam.

U mnie kiepsko bo okres całkowicie mi sie rozregulował bo juz 3 cykl mam bardzo długi i bez wywołania jest ciężko :/ ale myślę by iść do innego lekarza i zrobić badania hormonów. Ale dam sobie jeszcze 1 cykl.

Dziewczyny próbuje zebrać w informację odnośnie suplementacji na dziewczynkę i na razie mam zapisane to:
meżczyzna : magnez, lukrecja, szyszki chmielu
kobieta: saw pametto, magez, kwas foliowy, witamina C
Wiem, że jeszcze było coś wspominane ale nie mogę teraz tego znaleźć :/
Myśle, że za chwilę będę mogła być już z Wami na bieżąco :)

Ja znalazłam taka ściągę na gender dreaming
1496397300-aaaaaa.jpeg
1496397304-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

leeleeth nie wyczytałam, ze warzyw i owoców nie można?Bo ja lubię soki z pomarańczy, marchwi i praktycznie to jedyna forma owoców która przyjmuje trzymając dietę/. Zastanawiałam sie czy z tego tez na dziewczynkę muszę zrezygnowac

Kitqa no pewnie Millo teraz tez gin w 13tc powiedzial na 90%.Wszystko zalezy od lekarza.Wazne by wybrac tego z ceryfikatami.Bo wielu ginow mowi ze robi prenatalne a nie ma nawet odpowiedniego sprzetu i przeszkolenia..

reklama
Do góry