reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonina. Będzie dobrze [emoji1303] nawet z rachunku prawdopodobienstwa jest to prawie nie mozliwe aby byl 3 siusiak :)
PrzyszlaMamo. Uzbruj się w cierpliwosc :)
Ja jestem w 11/12 tc i też co dzien o tym mysle :p

Mam znajomych ktorzy dowiedzieli sie o plci swojego dziecka juz w 13tc.
Podobno dobry lekarz i ekstra sprzet i płeć nie jest tajemnica :) ciekawe...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczyny :) nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamiętam ale takie zawirowania miałam w pracy, że tylko w wolnych chwilach Was czytałam a nic nie pisałam.

U mnie kiepsko bo okres całkowicie mi sie rozregulował bo juz 3 cykl mam bardzo długi i bez wywołania jest ciężko :/ ale myślę by iść do innego lekarza i zrobić badania hormonów. Ale dam sobie jeszcze 1 cykl.

Dziewczyny próbuje zebrać w informację odnośnie suplementacji na dziewczynkę i na razie mam zapisane to:
meżczyzna : magnez, lukrecja, szyszki chmielu
kobieta: saw pametto, magez, kwas foliowy, witamina C
Wiem, że jeszcze było coś wspominane ale nie mogę teraz tego znaleźć :/
Myśle, że za chwilę będę mogła być już z Wami na bieżąco :)

Witam dziewczyny :) nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamiętam ale takie zawirowania miałam w pracy, że tylko w wolnych chwilach Was czytałam a nic nie pisałam.

U mnie kiepsko bo okres całkowicie mi sie rozregulował bo juz 3 cykl mam bardzo długi i bez wywołania jest ciężko :/ ale myślę by iść do innego lekarza i zrobić badania hormonów. Ale dam sobie jeszcze 1 cykl.

Dziewczyny próbuje zebrać w informację odnośnie suplementacji na dziewczynkę i na razie mam zapisane to:
meżczyzna : magnez, lukrecja, szyszki chmielu
kobieta: saw pametto, magez, kwas foliowy, witamina C
Wiem, że jeszcze było coś wspominane ale nie mogę teraz tego znaleźć :/
Myśle, że za chwilę będę mogła być już z Wami na bieżąco :)

Ja znalazłam taka ściągę na gender dreaming
1496397300-aaaaaa.jpeg
1496397304-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

leeleeth nie wyczytałam, ze warzyw i owoców nie można?Bo ja lubię soki z pomarańczy, marchwi i praktycznie to jedyna forma owoców która przyjmuje trzymając dietę/. Zastanawiałam sie czy z tego tez na dziewczynkę muszę zrezygnowac

Kitqa no pewnie Millo teraz tez gin w 13tc powiedzial na 90%.Wszystko zalezy od lekarza.Wazne by wybrac tego z ceryfikatami.Bo wielu ginow mowi ze robi prenatalne a nie ma nawet odpowiedniego sprzetu i przeszkolenia..

reklama
Do góry