reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PrzyszlaMama seks przed owu pare godzin,w owu i po owu.Nie jemy miesa..bralam castagnusa,saw palmetto.Z dieta to roznie..trzymalismy ją tylko w okolicy staranek heh:p Maz nie jadl wtedy ziemniakow,pomidorow,bananow.Piwo czasem wypil..
Ph mielismy oboje wysokie.Ja 5,5 a po seksie 8-9.Owulacja 3 dni przed pelnia.

Imama niby cos tam zrobilismy ale jedynie wierze w te hormony ze tabletki mogly mi pomoc..
Choc wczesniej jak badalam to mialam wszystko na chlopczyka.Nie wiem na ile sie zmienily po suplach bo bralam 1 cykl lub 2.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tego co widzę na forum każda z Was ma już syna lub nawet dwóch, i aby ich mieć nic nie trzeba robić : ) Chcecie mieć córeczkę nad którą trzeba się ciężko nagimnastykować ;)
A jak dla mnie jest na odwrót, mam pierwszą córeczkę przy której nic nie musiałam robić a teraz pragnę mieć syna :)
Ja mam tak samo, dlatego dla mnie splodzenie syna wydaje sie trudne ;)

Buziaczek witaj!

Nie mam czasu Was czytac bo u nas choroba. Mala ma zapalenie spojowek i chyba dostala uczulenie na lek, normalnie nic tylko plakac ze si tak meczy :( Ja tez chora ale to drugorzedna sprawa choc lekarz kazal mi lykac 3x ibuprom i brac wit C1000 pomimo iz mowilam mu ze staramy sie o dziecko... Troszke sie boje tego ibupromu.
Czy wiecie ile dni po zastosowaniu lekow na zapalenie spojowek dziecko moze wyjsc do ludzi? W sobote mamy piknik rodzinny w pracy meza i nie wiem czy ja puscic a zapomnialam sie zapytac lekarza.

Pozdrawiam i mam nadzieje nadrobic Was wieczorem :)

Millo to musi być z tego córcia ;) może faktycznie te suplementy coś pomogły... ja żałuje ze nie zdążyłam z suplementacja castagnusa i acardu. Wiesz ze moja owulacja tez była 3 dni przed pełnia :D

Mikallo to zdrówka dla was! Ja niestety nie mam pojęcia wiec Ci nie pomogę.
Millo może poprostu miała być córka mimo wszystko. Tak to czasem jest nawet jak zrobimy wszystko na 100% może "nie wyjść".
Pierwszy cykl po poronieniu mógł dużo zadecydować bo tez o tym wcześniej czytałam. Hormony wtedy zaburzone itd.
Oby się nie okazało ze jednak siurek hehe bo załamki idzie dostać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam. Ja miałam nadzieję na ten cykl Ale chyba nic z tego :( cycek boli jak zawsze przed @ temperatura we wtorek 37 dzisiaj już 36,7 ehh... :( dzisiaj jest 11 dzień po owu.
W poniedziałek i wtorek byłam na opiekunczym na młodszego synka bo biegunka a dzisiaj i jutro bo starszy syn ma migdały ropne i antybiotyk.
Dostaje jakiegos dola. Muszę wziąść się w garść.
Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja przykro mi! Ja to nie wiem ze człowiek tyle czasu musi się starac. A poprzednie ciąże to szybko zaszłaś? Zdrówka dla dzieciaczków.
Mikallo jak córka? Coś lepiej?
Te czekanie najgorsze. Ja dopiero 6 dc No ale mam nadzieje ze zaraz będę testy robiła żeby napewno wyłapać owu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Patrycja wspolczuje chorob.

Imama dzis juz lepiej ale wczoraj bylo bardzo ciezko. Wczoraj myslalam, ze mala dostala uczulenia na antybiotyk ale "na szczescie" byl to poprostu tak ciezki stam zapalny. Masakra.
Ja dzis 7-8 dpo (nie wiem dokladnie) i mam ochote jutro mimo wsztsko zatestowac- jutro 5 rocznica slubu ;P

@Imama to czekanie jest najgorsze, wspieram :)

@andzelisia jak u Ciebie?

Ja wogole mam dola z powodu wagi, strasznie mi sie przytylo przez ta akcje z mobbingiem, a teraz nie odchudzama sie bo na syna to nie sprzyja. Chyba jezeli @ sie zjawi to odloze starania o jakies 2 m-c i sie doprowadze do porzadku, dla dzidzi to tez lepiej....

reklama
Do góry