reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majoracja ja mysle, ze mozesz miec racje... Jestem na tym watku juz z 5 lat i bardzo duzo tutaj poronien zwlaszcza u dziewczyn, ktore staraja sie o corki... No ale szczerze powiedziawszy duzo wiecej tu dziewczyn, ktore wlasnie chca corke zaplanowac... No i duzo ciaz biochemicznych tez...
Imama trzymaj sie dzielnie... :(

reklama
@Imama :( mi tez lecialo ze skrzepami trzymaj sie kochana, mam nadzieje i trzymam kciuki mocno, ze to krwiaczek tak jak pisza dziewczyny, mi zarodek sie pokazal w 7 tyg z serduszkiem w 5 tyg i 3 dniu bylo tylko samo jajo plodowe.
@Monia0281 ale niespodzianka :) ciesze sie ze podzialalisci brawo dla mezulka :) no i trzymam kciuki.

Krwawię mocno. Ciężko to widzę [emoji21] chociaż moja mama ze mną w ciąży krwawiła bardzo. Ale ja już tak to 42 dc wiec sama nie wiem dlaczego. Pytałam o samolot itd to mówi ze nie od tego. Ale wiadomo jak to lekarz nie powie bo w sumie sam nie wie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama trzymam kciuki.
Ja też leciałam samolotem w sumie 4 razy od 5-7tc. Też wakacje. Lekarz mówił, że nie ma problemu i że to jakiś wymyśl. W późnej ciąży nie można.

w5wqdf9hy55kkqak.png

Imama kurcze jak sie czujesz? Wlasnie doczytalam. Ja teraz nie polecialam samolotem jak dowiedzialam sie o ciazy. Lekarz niby mowil ze mozna ale za duzo sprzecznych info jest. Zaczelam latac po 12tc. I mam zamiar do 32 tyg bo tak tylko wpuszczaja do wizz air.
Millo trzymam kciuki w piatek

Witam
Powiem tak jak widzi się takie słoneczko to aż chce się żyć i człowiek inaczej się rano budzi , szkoda że tego słonka jest ostatnio tak mało
Imama jak się dzisiaj czujesz?
Maziajka a jak ty ? Jak dzisiaj twoje ciśnienie?

Noc ciężka bo chyba do mnie dotarło co się dzieje.
Niestety krwawie mocno chociaż w nocy i wieczoram było gorzej dużo skrzepów i fragmentów tkanek. Wiec wiem ze straciłam ta ciąże. Muszę się z tym poprostu pogodzić. Mam tylko nadzieje ze sama się oczyszcze i będziemy mogli w miarę szybko znów spróbować.
Arya mi tez lekarka powiedziała ze to nie od lotu ale człowiek wiadomo myśli czy coś złe nie zrobił itd. Wysokie temperatury, lot, byliśmy w okolicach wulkanu na 2500mnpm wiec sama się zastanawiam. Ale chyba lepiej nie myśleć

Imama tule Cie rowniez mocno:*mysle ze oczyscisz sie sama jak juz mowisz ze mialas skrzepy itp. Jak endometrium ma 5 cm,6 to sie juz nie czysci zabiegowo i tego Ci zycze.Jutro zobaczysz czy sie oczyscilo duzo..odczekaj pozniej do miesiaczki i jak Ci samopoczucie pozwoli to mozecie sie od razu starac.Nam sie udalo w 1 cyklu jak pamietasz.Bedzie wszystko dobrze:**Dzidziuś do Was wroci nim sie obejrzysz!Duzo sily,zdrowia i wytrwalosci Kochana:**Jestesmy tu dla Ciebie!!

Maziajko jak u Ciebie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry