reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie wiem czy dobrze ja zrozumiałam bo byłam u innej a z tego niemieckiego to nieraz nie zrozumie a teraz stres itd to już wogole. Wiem ze mówiła ze wg niej wszystko wyglada wporzadku. Widziałam sama pęcherzyk ale malusi. Tu to chyba olewaja bo można usunąć we wcześniej ciąży. I sama mnie pytała czy chce to dziecko wogole buuu
W czwartek już idę do mojej ginekolog bo dzisiaj jej nie było. Martwi mnie tylko dlaczego nic mi nie przepisała i ze te wyniki dopiero w czeartek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No szkoda że Ci wielkości pęcherzyka nie podała byś wiedziała coś więcej
W każdym razie kciuki zaciskam z dziewczynami i nie puszczam

Imama to zaciskam najmocniej kciuki jak sie da!!Niech malenstwo sie pokaze!!a o krwawieniu cos mowila?masz dupka albo luteine w domu to bierz i leżeć!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
Imama trzymam mocno kciuki, dobrze będzie kochana. Kurcze, ale stres po urlopie:( Może rzeczywiście masz tak jak Twoja mama z Tobą. Odpoczywaj, miejmy nadzieję że się wszystko ustabilizuje.

Antonia super, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze. Następnym razem może się pokaże:)

Maziajka dobrze że z ciśnieniem już się ustabilizowało i dzidzia jaka duża już:)

A ja dziewczyny ostatnio przeżyłam szok. W sobotę ktoś dzwoni o 6 rano, otwieram, a to mój mąż przyleciał na weekend. Chciał mi zrobić niespodziankę, wiedział że mogę mieć płodne w tym czasie i przyleciał. W południe wyszedł mi test owu pozytywny i wieczorem zadziałaliśmy i jeszcze w niedzielę rano. Kurcze nie wiem czy coś z tego będzie, ale na razie jestem szczęśliwa, że w ogóle była szansa w tym miesiącu:) Teraz pozostaje tylko czekać:)

Monia brawa dla męza:)super ze mogliscie podziałac!!Zaciskam mocno kciuki dla Was:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Ale raczej z tego nic nie będzie. Leci ze mnie nadal do tego już ze skrzepami. W czwartek się okaże ale powoli się nastawiam na najgorsze. Rozmawiałam z Polozna i poradziła żeby lepiej nic nie brać, zarodek może być jednak uszkodzony wiec chyba lepiej jak natura zadecyduje, tymbardziej ze to bardzo wczesna ciąża.
Maziajka jakoś niedoczytalam posta. Dobrze ze wszystko wporzadku. Oby się sytuacja nie powtórzyła.
Monia No to masz męża, ale niespodzianka! Także kciuki za Ciebie.

Majorcia tez właśnie się nad tym zastanawiam. Nad wpływem tego wszystkiego.

reklama
Też miałam takie myśli i wiecie jak to z tym planowaniem. Szanse są zawsze ze się trafi 50/50. A tym co się udało niestety nigdy nie dowiemy się czy ti przypadek czy co bo inne robią to samo a im się nie udaje. A jeszcze inne nic nie robią i mają :-)
Imama trzymaj się, natura wie co robi :(

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry