PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze :-) slyszalam ze zdarza sie krwawic w terminie miesiaczki.Dziewczyny jest pęcherzyk ale zarodka nie widać! Gin powiedziała ze wyglada wszystko wporzadku ale musimy czekać.
Badanie krwi miałam betę i progesteron w czwartek wyniki i wtedy wizyta. Miałam do polski jechać z mężem na komunie ale chyba zostaje w domu bo za dużo tego.
Jak to jest z tym zarodkiem? Miała któraś ze tak późno zszedł? Moja znajoma miała dopiero w 8 tc było widać. Ale ona później właśnie te bardzo chore dziecko urodziła które zmarło.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny jest pęcherzyk ale zarodka nie widać! Gin powiedziała ze wyglada wszystko wporzadku ale musimy czekać.
Badanie krwi miałam betę i progesteron w czwartek wyniki i wtedy wizyta. Miałam do polski jechać z mężem na komunie ale chyba zostaje w domu bo za dużo tego.
Jak to jest z tym zarodkiem? Miała któraś ze tak późno zszedł? Moja znajoma miała dopiero w 8 tc było widać. Ale ona później właśnie te bardzo chore dziecko urodziła które zmarło.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom