reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost
Antonia2016
GRATULUJĘ :-)Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost
Szybko leci [emoji7][emoji7]Pryszla mama ja mialam 10dpo 33 a teraz jestem w 34tc:-) gratuluje.
Sorry za wtargnięcie, ale śledze cie. [emoji41]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]
Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost
Gratulacje!
Nie sugeruj sie wynikiem Millo każda inny wynik ma. Do piątku pewnie piękny przyrost będzie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Dziękuje Wam bardzo mam nadzieje ze w piątek będzie ładny przyrost, na pewno dam Wam znać na razie tylko mocno piersi bolą i jajniki ciągną taki dziwny ból...
za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki a za zaciazone oby były dzieciaczki wymarzonej płci ️
za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki a za zaciazone oby były dzieciaczki wymarzonej płci ️
Millo - kciuki za piątek mocnee !
Arya - podziwiam Cię jak możesz z takim okruszkiem 3 tyg mieć czas na neta , ja byłam taka rozwalona ze nie pamiętałam jak się nazywam i ogólnie nie ograniałam hahah [emoji23] szacun [emoji16]
Maziajka - ja cie lecisz jak burza po prostu - słodkie imię wybraliście !
Powodzonka w staraniach dziewczyny ! Ja właśnie rozmyslam jak się zabrać do tematu skoro jednego syna mam z owu drugiego z 2 dni przed, może teraz po owulacji starania hahahhaha [emoji23][emoji23],
A jak tam Airfix bo dawno nie widziałam? Miała wypisać czym męża 'faszerowała' - było coś ? Bo ja chciałam zacząć mojemu coś dawać ,
No i witam 'nowe ' staraczki oby wam się udało !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Arya - podziwiam Cię jak możesz z takim okruszkiem 3 tyg mieć czas na neta , ja byłam taka rozwalona ze nie pamiętałam jak się nazywam i ogólnie nie ograniałam hahah [emoji23] szacun [emoji16]
Maziajka - ja cie lecisz jak burza po prostu - słodkie imię wybraliście !
Powodzonka w staraniach dziewczyny ! Ja właśnie rozmyslam jak się zabrać do tematu skoro jednego syna mam z owu drugiego z 2 dni przed, może teraz po owulacji starania hahahhaha [emoji23][emoji23],
A jak tam Airfix bo dawno nie widziałam? Miała wypisać czym męża 'faszerowała' - było coś ? Bo ja chciałam zacząć mojemu coś dawać ,
No i witam 'nowe ' staraczki oby wam się udało !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: