reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki bety 58,7 ml 10dpo. Czy któraś z Was miała podobny wynik? Pamietam ze Millo miała ponad 100 W piątek powtórzę żeby zobaczyć jaki jest przyrost
GRATULUJĘ :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Pryszla mama ja mialam 10dpo 33 a teraz jestem w 34tc:-) gratuluje.
Szybko leci [emoji7][emoji7]
Sorry za wtargnięcie, ale śledze cie. [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Gratulacje!
Nie sugeruj sie wynikiem Millo każda inny wynik ma. Do piątku pewnie piękny przyrost będzie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje Wam bardzo :) mam nadzieje ze w piątek będzie ładny przyrost, na pewno dam Wam znać :) na razie tylko mocno piersi bolą i jajniki ciągną taki dziwny ból...
za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki a za zaciazone oby były dzieciaczki wymarzonej płci ✊

Millo - kciuki za piątek mocnee :) !

Arya - podziwiam Cię jak możesz z takim okruszkiem 3 tyg mieć czas na neta :D , ja byłam taka rozwalona ze nie pamiętałam jak się nazywam i ogólnie nie ograniałam hahah [emoji23] szacun [emoji16]

Maziajka - ja cie lecisz jak burza po prostu - słodkie imię wybraliście :) !

Powodzonka w staraniach dziewczyny ! Ja właśnie rozmyslam jak się zabrać do tematu skoro jednego syna mam z owu drugiego z 2 dni przed, może teraz po owulacji starania hahahhaha [emoji23][emoji23],

A jak tam Airfix bo dawno nie widziałam? Miała wypisać czym męża 'faszerowała' - było coś :) ? Bo ja chciałam zacząć mojemu coś dawać :D ,

No i witam 'nowe ' staraczki oby wam się udało !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry