reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama wspolczuje bardzo, najlepiej rozmyslac o kolejnych staraniach jakos glowe zajac odciagnac mysli nie jest to twoja wina mi pomogło myślenie, że płód byłby niezdolny do przeżycia że bylo zbyt wiele wad, z dnia na dzien bedzie lepiej, tez mysle ze dasz rade sama sie oczyscic. tule mocno rowniez.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja próbuję wyluzować wracam do pasji przez te starania moje zainteresowanie poszło w odstawkę i wkoncu poczułam, że mi tego brakuje, jak ostatnio się staralismy to byłam wciągnięta w wir fotografowania uwielbiam to, a zwłaszcza fotografować naturę, makro zdjęcia i krajobrazy, mam nadzieję że dzięki temu , ze robię to co kocham pomoże mi wyciszyć się i nabrać dystansu, bo przestałam intensywnie rozmyślać o tym czy uda się czy nie i co mam poprawić co wziąć by podrasować cykl.

Ana :**[emoji8]sle Ci pozytywna energię!I to dobry pomysl z tą pasją.Wycisz się,odetchnij psychicznie..na wszystko przyjdzie czas:**dzidziuś się wkoncu zakotwiczy predzej czy pozniej:***

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ana super ,ze wracasz do pasji szkoda ,ze nie mieszkamy blizej umowilabym sie z Toba na sesje:))

Imama bardzo mi przykrro wiele z nas tutaj wie co czujesz.Mi pomoglo myslenie ,ze to nie ciaza tylko @ sie spoznila tak lekarka kazala myslec,, i tak myslalam.Licze ,ze Tobie uda sie szybko zajsc.

Majorcia dziekuje moje cisnienie teraz nizutkie takie jak zawsze, zastanawiam sie czemu tak skoczylo.Moze przez burze >? bo wtedy burza byla.

Millo jak stresik przed piatkiem??

httpsproxy

Imama tak mi przykro :( Trzymaj się mocno kochana, chyba tak miało być. Przesyłam pozytywną energię do Ciebie. Dobrze że chociaż wcześnie to się stało i jest szansa że sie sama oczyścisz i zaczniesz starania od nowa w najbliższym cyklu :)
Ana dobrze że chcesz wrócić do swojej pasji. Musisz trochę odciążyć umysł, zrelaksować się.To na pewno pozytywnie wpłynie na Twoją psychikę, a wiadomo podczas starań to bardzo ważne :-)

Ostatnia edycja:
Maziajko mam rozwo na sama mysl :p a Ty jak tam sie czujesz juz?

Ja próbuję wyluzować wracam do pasji przez te starania moje zainteresowanie poszło w odstawkę i wkoncu poczułam, że mi tego brakuje, jak ostatnio się staralismy to byłam wciągnięta w wir fotografowania uwielbiam to, a zwłaszcza fotografować naturę, makro zdjęcia i krajobrazy, mam nadzieję że dzięki temu , ze robię to co kocham pomoże mi wyciszyć się i nabrać dystansu, bo przestałam intensywnie rozmyślać o tym czy uda się czy nie i co mam poprawić co wziąć by podrasować cykl.

@ana to kolejna rzecz, która nas łączy. Ja rownież fotografuje pasjami, zaczęłam od noworodków a obecnie kobiecą fotografią jaram [emoji5]
Makro jest dla mnie chyba za trudne [emoji15] w każdym razie nie ogarniam... jakieś warsztaty musisz mi zrobić [emoji6]

@Imama bardzo mi przykro, nie myśl,że mogłaś coś zrobić inaczej bo to błędne koło. Mam nadzieje, że jutro będzie Ok i Aniołek szybko wróci do Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka wez Ty mnie tak nie nakręcaj bo jak bedzie siusiak to przyjade do Ciebie i Ci nakopie w szoku do pupy :p hahaha

Do góry