reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majoracja ja mysle, ze mozesz miec racje... Jestem na tym watku juz z 5 lat i bardzo duzo tutaj poronien zwlaszcza u dziewczyn, ktore staraja sie o corki... No ale szczerze powiedziawszy duzo wiecej tu dziewczyn, ktore wlasnie chca corke zaplanowac... No i duzo ciaz biochemicznych tez...
Imama trzymaj sie dzielnie... :(

reklama
@Imama :( mi tez lecialo ze skrzepami trzymaj sie kochana, mam nadzieje i trzymam kciuki mocno, ze to krwiaczek tak jak pisza dziewczyny, mi zarodek sie pokazal w 7 tyg z serduszkiem w 5 tyg i 3 dniu bylo tylko samo jajo plodowe.
@Monia0281 ale niespodzianka :) ciesze sie ze podzialalisci brawo dla mezulka :) no i trzymam kciuki.

Krwawię mocno. Ciężko to widzę [emoji21] chociaż moja mama ze mną w ciąży krwawiła bardzo. Ale ja już tak to 42 dc wiec sama nie wiem dlaczego. Pytałam o samolot itd to mówi ze nie od tego. Ale wiadomo jak to lekarz nie powie bo w sumie sam nie wie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama trzymam kciuki.
Ja też leciałam samolotem w sumie 4 razy od 5-7tc. Też wakacje. Lekarz mówił, że nie ma problemu i że to jakiś wymyśl. W późnej ciąży nie można.

w5wqdf9hy55kkqak.png

Imama kurcze jak sie czujesz? Wlasnie doczytalam. Ja teraz nie polecialam samolotem jak dowiedzialam sie o ciazy. Lekarz niby mowil ze mozna ale za duzo sprzecznych info jest. Zaczelam latac po 12tc. I mam zamiar do 32 tyg bo tak tylko wpuszczaja do wizz air.
Millo trzymam kciuki w piatek

Witam
Powiem tak jak widzi się takie słoneczko to aż chce się żyć i człowiek inaczej się rano budzi , szkoda że tego słonka jest ostatnio tak mało
Imama jak się dzisiaj czujesz?
Maziajka a jak ty ? Jak dzisiaj twoje ciśnienie?

Noc ciężka bo chyba do mnie dotarło co się dzieje.
Niestety krwawie mocno chociaż w nocy i wieczoram było gorzej dużo skrzepów i fragmentów tkanek. Wiec wiem ze straciłam ta ciąże. Muszę się z tym poprostu pogodzić. Mam tylko nadzieje ze sama się oczyszcze i będziemy mogli w miarę szybko znów spróbować.
Arya mi tez lekarka powiedziała ze to nie od lotu ale człowiek wiadomo myśli czy coś złe nie zrobił itd. Wysokie temperatury, lot, byliśmy w okolicach wulkanu na 2500mnpm wiec sama się zastanawiam. Ale chyba lepiej nie myśleć

Imama tule Cie rowniez mocno:*mysle ze oczyscisz sie sama jak juz mowisz ze mialas skrzepy itp. Jak endometrium ma 5 cm,6 to sie juz nie czysci zabiegowo i tego Ci zycze.Jutro zobaczysz czy sie oczyscilo duzo..odczekaj pozniej do miesiaczki i jak Ci samopoczucie pozwoli to mozecie sie od razu starac.Nam sie udalo w 1 cyklu jak pamietasz.Bedzie wszystko dobrze:**Dzidziuś do Was wroci nim sie obejrzysz!Duzo sily,zdrowia i wytrwalosci Kochana:**Jestesmy tu dla Ciebie!!

Maziajko jak u Ciebie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry