reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Narazie mdłości minęły i nie mam kolejnych dolegliwości.oby jak najdłużej :-). Brzuszek jeszcze rano niewidoczny, wieczorami już większy :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
ja w ostatniej ciazy pstrykalam sobie zdjecia co miesiac, jakos tak od 13 tego jak zaczynalo byc cos widac :) oby inne dolegliwosci ominely cie szerokim lukiem :) ja mialam okropna zagage wieczorami od polowy ciazy, az do porodu, pomagalo mleko z majerankiem tylko, nawet imbir nie dawal zadnej poprawy, musialam miec kubek z mlekiem przy lozku zawsze :)

reklama
ja w ostatniej ciazy pstrykalam sobie zdjecia co miesiac, jakos tak od 13 tego jak zaczynalo byc cos widac :) oby inne dolegliwosci ominely cie szerokim lukiem :) ja mialam okropna zagage wieczorami od polowy ciazy, az do porodu, pomagalo mleko z majerankiem tylko, nawet imbir nie dawal zadnej poprawy, musialam miec kubek z mlekiem przy lozku zawsze :)
Ja w żadnej ciąży zgagi nie miałam :-) mam nadzieję że i teraz się obędzie bez.

xnw40tc7sy506vxn.png

Ana to zaciskam kciuki;*
Mikado;*

Antonia no 2 to się już pewnie pokaze:)Moze to faktycznie dobry znak ze siusiaka nie bylo jakos znacząco widac:)ja jak tak patrze na usg od syna w 12 tyg to siusiaka widac jak dzwon a nie powiedziala nam wtedy:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej ja w zasadzie już po owu, wczoraj chyba miałam, chodź bólu takiego nie miałam, tylko takie wzdęcie i rozpieranie. Ale dziś jeszcze poprawię :)
A powiedzcie jak to jest z tym śluzem?jeśli rano był rozciągliwy a wieczorem lepki to jaki zaznaczam?

antonia gratuluję zdrowego dzidziusia

millo teraz Twoja kolej :)

ania zazdroszczę podglądania

patrycja niestety nie ma dziewczynkę udanej receptury, mam nadzieję że będziesz miała córeczkę w brzuszku

maziajko coraz bliżej do spotkania z Jagódką, ale ten czas leci

Hej. Ja dzisiaj od rana poszłam z ciekawości na badania krwi anty tpo i anty tg. Tsh ft3 i ft4 jest w normie. A anty tpo mam wynik 283,74 (norma do 5,61) i anty tg mam 7,54 (norma do 4,11). Znalazłam panią doktor ginekolog endryknolog ale wolny termin ma na 22.05. (poniedzialek)A dni płodne mam teraz na weekend. I co ja mam teraz zrobić?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja ja sie kompletnie na tym nie znam.. ale juz Cie nie zbawi poczekanie do 22.05

Ajlak to zaciskam kciuki:**

Robiłam test z sodą na plec i wyszedl chlopczyk, kalendarz chinski chlopczyk.Tracę nadzieje[emoji23][emoji16]

Patrycja ja sie kompletnie na tym nie znam.. ale juz Cie nie zbawi poczekanie do 22.05

Robiłam test z sodą na plec i wyszedl chlopczyk, kalendarz chinski chlopczyk.Tracę nadzieje[emoji23][emoji16]

Nie trać mi wychodziła dziewczynka [emoji23]
Może to na odwrot jest?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo jesteś aż tak bardzo nastawiona na dziewczynkę? :-) wiesz że to różnie może być :-) lepiej sobie ułożyć w głowie jednak ten inny scenariusz (jak,ja hihi) a potem najwyżej się cieszyć razy dwa :-) żeby nie było uczucia rozczarowania

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Antonia heh no wiadomo:p ale tak dla zabawy sie pobawilam w te wrozby:)Chcialabym juz wiedziec po prostu.Mialam intuicje ze to dziewczynka od poczatku a od paru dni ze chlopakiem jednak takze juz zgupialam co mi podpowiada glowa:D

Przesuneli mi prenatalne z soboty na piatek.

Do góry