reklama
Araya no to dzielna dziewczynka!
Powiem ze chcialabym juz byc po! By wszystko bylo ok i byc z mala w domu.
Choc nie ogarniam ze zostal juz w zasadzie miesiac...
Jakies irracjonalne to jest.
Zaczelam juz 35tc w pn wizyta.
Antonia2016
Fanka BB :)
Płeć nieznana :-) wszystkie pomiary zdrowe :-) wychodziłam trzy razy z gabinetu pochodzić i na słodkiego batonika żeby dzidzia się obrocila i w końcu się udało zmierzyć wszystko co potrzebne. Pani bardzo super, było dość radośnie :-) chcieliśmy znać płeć mówiąc że chcemy córeczkę. Patrzyła,grzebala :-) i powiedziała że nie może nas w żadną stronę przekonać. Także zostaje nam czekanie do 2 czerwca :-)
andzelisia
Antonia to pozostaje ci czekać zeby poznac plec :-)wazne ze dzidzia zdrowa :-)Płeć nieznana :-) wszystkie pomiary zdrowe :-) wychodziłam trzy razy z gabinetu pochodzić i na słodkiego batonika żeby dzidzia się obrocila i w końcu się udało zmierzyć wszystko co potrzebne. Pani bardzo super, było dość radośnie :-) chcieliśmy znać płeć mówiąc że chcemy córeczkę. Patrzyła,grzebala :-) i powiedziała że nie może nas w żadną stronę przekonać. Także zostaje nam czekanie do 2 czerwca :-)
Arya
Czyli najgorsze 34tc za Tobą, teraz z każdym tyg jest coraz bezpieczniej [emoji5]️.Araya no to dzielna dziewczynka!
Antonia2016
No nie mam ale widząc przekrój to nuba nie widziałam także naprawdę trudno do odgadniecia. Babeczka na moją prośbę samą płeć ze 2-3minuty szukała i nie mogła nam nic powiedzieć :-) czekamy... ale podczas pomiaru w chwilach ciszy błagalam tylko o zdrowie, płeć przestaje mieć znaczenie. No ale wiadomo że chciałabym córkę :-)Araya dokladnie troche juz jestem spokojna choc niech siedzi jeszcze miesiac conajmni3j
Antonia to Ci uparciuszek rosbie grunt ze wsio ok szkoda ze nie masz fotek.
Patrycja2810
Ja się trochę podlamalam bo dowiedziałam się że bratowa męża będzie miała córkę A termin na na września. A ja tak bardzo chciałabym mieć córkę ;(
Chłopców mam z dnia owulacji, czy myślicie że trzy dni przed owu będziemy się kochać to będzie ok? Czy może dwa? Kurczę muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do jakiegoś dobrego lekarza niech on doradzi.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Chłopców mam z dnia owulacji, czy myślicie że trzy dni przed owu będziemy się kochać to będzie ok? Czy może dwa? Kurczę muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do jakiegoś dobrego lekarza niech on doradzi.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: