reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Araya no to dzielna dziewczynka!

Powiem ze chcialabym juz byc po! By wszystko bylo ok i byc z mala w domu.
Choc nie ogarniam ze zostal juz w zasadzie miesiac...
Jakies irracjonalne to jest.

Zaczelam juz 35tc w pn wizyta.

Płeć nieznana :-) wszystkie pomiary zdrowe :-) wychodziłam trzy razy z gabinetu pochodzić i na słodkiego batonika żeby dzidzia się obrocila i w końcu się udało zmierzyć wszystko co potrzebne. Pani bardzo super, było dość radośnie :-) chcieliśmy znać płeć mówiąc że chcemy córeczkę. Patrzyła,grzebala :-) i powiedziała że nie może nas w żadną stronę przekonać. Także zostaje nam czekanie do 2 czerwca :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Płeć nieznana :-) wszystkie pomiary zdrowe :-) wychodziłam trzy razy z gabinetu pochodzić i na słodkiego batonika żeby dzidzia się obrocila i w końcu się udało zmierzyć wszystko co potrzebne. Pani bardzo super, było dość radośnie :-) chcieliśmy znać płeć mówiąc że chcemy córeczkę. Patrzyła,grzebala :-) i powiedziała że nie może nas w żadną stronę przekonać. Także zostaje nam czekanie do 2 czerwca :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
Antonia to pozostaje ci czekać zeby poznac plec :-)wazne ze dzidzia zdrowa :-)

Araya no to dzielna dziewczynka!

Powiem ze chcialabym juz byc po! By wszystko bylo ok i byc z mala w domu.
Choc nie ogarniam ze zostal juz w zasadzie miesiac...
Jakies irracjonalne to jest.

Zaczelam juz 35tc w pn wizyta.
Czyli najgorsze 34tc za Tobą, teraz z każdym tyg jest coraz bezpieczniej [emoji5]️.

w5wqdf9hy55kkqak.png

Araya dokladnie troche juz jestem spokojna choc niech siedzi jeszcze miesiac conajmni3j:p

Antonia to Ci uparciuszek rosbie grunt ze wsio ok szkoda ze nie masz fotek.

Araya dokladnie troche juz jestem spokojna choc niech siedzi jeszcze miesiac conajmni3j:p

Antonia to Ci uparciuszek rosbie grunt ze wsio ok szkoda ze nie masz fotek.
No nie mam ale widząc przekrój to nuba nie widziałam także naprawdę trudno do odgadniecia. Babeczka na moją prośbę samą płeć ze 2-3minuty szukała i nie mogła nam nic powiedzieć :-) czekamy... ale podczas pomiaru w chwilach ciszy błagalam tylko o zdrowie, płeć przestaje mieć znaczenie. No ale wiadomo że chciałabym córkę :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia no pewnie ze tak.Szkoda ze nie widzialas moze sprzet czy cos.Ja w 13 tc widzialam wszystko dokladnie - chodzi mi o nuba.

Ja się trochę podlamalam bo dowiedziałam się że bratowa męża będzie miała córkę A termin na na września. A ja tak bardzo chciałabym mieć córkę ;(
Chłopców mam z dnia owulacji, czy myślicie że trzy dni przed owu będziemy się kochać to będzie ok? Czy może dwa? Kurczę muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do jakiegoś dobrego lekarza niech on doradzi.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patrycja nikt Ci tego nie powie...ja sie kochalam i przed owu i w owu i po owu no i jest corka.Serio reguly nie ma...
A np Maranth z dnia owu ma corke a Micurka z odstepu chyba 2 dniowego synka...

Do góry