reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia heh no wiadomo:p ale tak dla zabawy sie pobawilam w te wrozby:)Chcialabym juz wiedziec po prostu.Mialam intuicje ze to dziewczynka od poczatku a od paru dni ze chlopakiem jednak takze juz zgupialam co mi podpowiada glowa:D

Przesuneli mi prenatalne z soboty na piatek.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz ten piątek?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Tak:)

O to szybko :-) ja wyszłam z badań z wiedzą na temat płci 50/50 :-) ale ponoć chłopcy szybciej są do rozpoznania. U mnie też źle leżało więc naprawdę było trudno coś stwierdzić. Może u Ciebie da radę tak szybko :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Aaa no tak:)ale mi w sumie wolno leci:)Chcialabym zeby juz zmeczenie i mdlosci odposcily.. z synem po 16 tyg bylo dobrze dopiero

Cześć dziewczyny. Ja już po urlopie, ale wypoczelam! Tego mi było trzeba. Teneryfa super wyspa, naprawdę nie spodziewałam się ze będzie aż tak cudnie.
Ana, Mikallo, Andzelisia, Ajlak, Patrycja trzymam kciuki za ten cykl. Myślałam ze jednak któraś dolaczy.
Antonia super ze dzidzia zdrowa, a płeć to czasem lepiej poznać w 15 tc chociaż ma się pewność a tak to i tak jakieś 70%.
U mnie nudności i objawów brak. Czekam aż się zacznie bo z synami strasznie przeżywałam od 6 tc. Muszę jeszcze termin do gin zrobić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dopiero co napisałam a poszłam do ubikacji a zaczęłam krwawić
Jestem załamana nie wiem co robić!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama jaka krew?zywa czerwona?jedz na IP!az nie wiem co napisac.. a chcialam ze super ze wypoczelas,ze wakacje udane.Wygrzałas sie na pewno i pozwiedzalas.Zazdraszczam:* ale teraz to tak glupio wyszlo..
Kochana to moze byc po prostu krwiak!W ktorym tyg jestes?

reklama
Imama duzo tej krwi!? To normalna krew czy plamienie? Jakies bole masz?

A ja dziewczyny wczoraj mialam wizyte i cisnienie rzutem na tasme 140/90 ginka wyslala mnie do szpitala jestem po tragicznej nocy prawie nic nie spalam...cisnienie juz jest ok.Z mala tez wszystko ok.Waga ponad 2kg wszystko pozamykane , przeplywy ok.Czekam na wypis.

Do góry