reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama jak tam? Byłaś u lekarza? Coś wiadomo?
Trzymam kciuki zaciśnięte najmocniej jak mogę żeby to tylko krwiaczek sie opróżniał [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Daj znac Kochana, czekam na wieści

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zero boli, krew ciemna. Poleciało więcej a teraz już w sumie nic. Test zrobiłam bo w sumie nie robiłam więcej i niestety ale lekka kreska jest tylko. Wiec ciekawe czy to nie pozamaciczna ale nic mnie nie boli.
Od 11 mój lekarz wiec czekam pół h i będę dzwonić
Wychodzi 5 tc dopiero @ termin miałam na 5 maja

Imama też nie wiem co ci napisać może to być tylko krwiak ja tak miałam tyle że u mnie to była jasnoczerwona krew oddzielaly mi się wtedy błony płodowe naprawdę mi przykro

Maziajka współczuję ale najważniejsze że już idziesz do domu i że u was już wszystko ok

Millo a gdzie idziesz na prenatalne?
Ja jeździłam zawsze do Genomy w Rudzie i zawsze wiedziałam od razu płeć zawsze mówią sami

Imama a leciałaś samolotem ?
We wczesnej ciąży jest niebezpieczne trzymam kciuki żeby to był jakiś krwiak albo brak progesteronu wtedy też są krwawienia takie ciemne

Zaraz idę do lekarza. Ale niestety krwawię mocno jakbym okres normalnie dostała.
Tak Majorcia leciałam samolotem. Ale urlop był zaplanowany nawet nie pomyślałam ze może to zaszkodzić. Wczoraj przyleciałam o 23 a dzisiaj rano zaczęłam krwawić

Maziajko o kurde !Co Ci tak cisnienie podnioslo co?Dobrze ze z Wami wszystko dobrze:*

Imama przykro mi bardzo:(tem test powinien normalnie wyjsc..moze to bylo puste jajo plodowe jak u mnie..
Daj znac po lekarzu!

Majorcia z medicovera mnie za darmo wysylaja do Zięba Clinic w Katowicach..nie wiem nawet jaki lekarz.Ide by nie placic.Jak cos bd nie tak to pojde tam gdzie mowisz:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny Chciałabym dołączyć do Was ponownie. Od dobrych paru lat Podczytuje Was na bieżąco. Teraz już są nowe szaraczki oraz nowe zaciazone Ja byłam tutaj na forum 4 lata temu i starałam się o córeczkę, nie udało mi się zajść w ciąże przez 8 miesięcy i potem odpuściliśmy. Może to był dobry znak bo rozstałam się z tamtym partnerem z którym mam 6 letniego synka. Od stycznia po odstawieniu antykoncepcji pomału zaczęłam brać się od nowa za planowanie tzn wprowadzałam stopniowo suplementy magnez wapno wit c kwas foliowy, pomiar temp i trochę diety. Staranka planowaliśmy zacząć w lipcu ale od niedzieli czujam mocny ból piersi, jajników i boli jak na okres. Dziś zrobiłam rano test ciążowy i owulacyjny i na ciążowym jest cień cienia słabo widoczny na zdjęciu. Myśle czy jutro iść na betę? Wtedy w piątek musiałabym powtórzyć tak?

reklama
IMG_1594.JPG

Załączniki

• IMG_1594.JPG
    IMG_1594.JPG
    991,7 KB · Wyświetleń: 81
Do góry