reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Narazie mdłości minęły i nie mam kolejnych dolegliwości.oby jak najdłużej :-). Brzuszek jeszcze rano niewidoczny, wieczorami już większy :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
ja w ostatniej ciazy pstrykalam sobie zdjecia co miesiac, jakos tak od 13 tego jak zaczynalo byc cos widac :) oby inne dolegliwosci ominely cie szerokim lukiem :) ja mialam okropna zagage wieczorami od polowy ciazy, az do porodu, pomagalo mleko z majerankiem tylko, nawet imbir nie dawal zadnej poprawy, musialam miec kubek z mlekiem przy lozku zawsze :)

reklama
ja w ostatniej ciazy pstrykalam sobie zdjecia co miesiac, jakos tak od 13 tego jak zaczynalo byc cos widac :) oby inne dolegliwosci ominely cie szerokim lukiem :) ja mialam okropna zagage wieczorami od polowy ciazy, az do porodu, pomagalo mleko z majerankiem tylko, nawet imbir nie dawal zadnej poprawy, musialam miec kubek z mlekiem przy lozku zawsze :)
Ja w żadnej ciąży zgagi nie miałam :-) mam nadzieję że i teraz się obędzie bez.

xnw40tc7sy506vxn.png

Ana to zaciskam kciuki;*
Mikado;*

Antonia no 2 to się już pewnie pokaze:)Moze to faktycznie dobry znak ze siusiaka nie bylo jakos znacząco widac:)ja jak tak patrze na usg od syna w 12 tyg to siusiaka widac jak dzwon a nie powiedziala nam wtedy:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej ja w zasadzie już po owu, wczoraj chyba miałam, chodź bólu takiego nie miałam, tylko takie wzdęcie i rozpieranie. Ale dziś jeszcze poprawię :)
A powiedzcie jak to jest z tym śluzem?jeśli rano był rozciągliwy a wieczorem lepki to jaki zaznaczam?

antonia gratuluję zdrowego dzidziusia

millo teraz Twoja kolej :)

ania zazdroszczę podglądania

patrycja niestety nie ma dziewczynkę udanej receptury, mam nadzieję że będziesz miała córeczkę w brzuszku

maziajko coraz bliżej do spotkania z Jagódką, ale ten czas leci

Hej. Ja dzisiaj od rana poszłam z ciekawości na badania krwi anty tpo i anty tg. Tsh ft3 i ft4 jest w normie. A anty tpo mam wynik 283,74 (norma do 5,61) i anty tg mam 7,54 (norma do 4,11). Znalazłam panią doktor ginekolog endryknolog ale wolny termin ma na 22.05. (poniedzialek)A dni płodne mam teraz na weekend. I co ja mam teraz zrobić?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja ja sie kompletnie na tym nie znam.. ale juz Cie nie zbawi poczekanie do 22.05

Ajlak to zaciskam kciuki:**

Robiłam test z sodą na plec i wyszedl chlopczyk, kalendarz chinski chlopczyk.Tracę nadzieje[emoji23][emoji16]

Patrycja ja sie kompletnie na tym nie znam.. ale juz Cie nie zbawi poczekanie do 22.05

Robiłam test z sodą na plec i wyszedl chlopczyk, kalendarz chinski chlopczyk.Tracę nadzieje[emoji23][emoji16]

Nie trać mi wychodziła dziewczynka [emoji23]
Może to na odwrot jest?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Millo jesteś aż tak bardzo nastawiona na dziewczynkę? :-) wiesz że to różnie może być :-) lepiej sobie ułożyć w głowie jednak ten inny scenariusz (jak,ja hihi) a potem najwyżej się cieszyć razy dwa :-) żeby nie było uczucia rozczarowania

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Antonia heh no wiadomo:p ale tak dla zabawy sie pobawilam w te wrozby:)Chcialabym juz wiedziec po prostu.Mialam intuicje ze to dziewczynka od poczatku a od paru dni ze chlopakiem jednak takze juz zgupialam co mi podpowiada glowa:D

Przesuneli mi prenatalne z soboty na piatek.

Do góry