reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia to czekamy na betke 48h:p
Maziajko super ze zdrowa dziewuszka:)i trzymam kciuki by sie obrocila:)jeszcze ma czas
Ana idziesz na bete jutro?:)
Mikallo witaj:*
Imama ja dalej nie kumam co 4 dni:p bo moze trafic np 3 dni przed owu i dlatego nie zaskoczy albo wlasnie w sama owulke

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo nie narazie nie ide. dla nas czyli dla mnie i mego M co 4 dni to odpada, bo na 3 dni przed owu bylo i nic jak ktos ma super wytrzymale plemniki to moze działac,

@Mikallo a jakis plan na ten cykl opowiadaj

Plan już został zrealizowany ;P 05.03 test owulacyjny wyszedł pozytywnie, 06.03 wieczorem miałam ból brzucha jak na owulację i 7.03 w 14dc poszły starania. Tylko w jeden dzień ale zobaczymy :) Cykle mam bardzo regularne, wyniki krwi, morfologię etc. w normie, więc nic nie jest wykluczone :)
Obecnie jestem w 20 dniu cyklu (6 dni po owulacji) i 17.03 zamierzam testować- może beta? Zobaczymy :)

Aleksandra_kow to mamy podobną sytuację :) Moja mała jest z lipca :) Długo się już starasz?

Może to śmieszne ale myślę, że się jakimś trafem się udało. Objawy mam podobne jak przy pierwszej ciąży (spisywałam je w pamiętniku) więc może, może. To by się nazywał fuks ;P

A ja dzisiaj mialam wizyte, mala jest bez watpliwoscia laska , lekarka tylko przylozyla glowice i juz widzialam cipke:p lezala rozkroczona :D lezy poprzecznie dalej i do tego twarza do brzucha dlatego tak czuje mocno ruchy do tego lozysko na tylne scianie no i mam niezle wrazenia.Mam nadzieje ze sie obroci bo poprzeczne nie jest dobre dla bioderek a poza tym bedzie mega bolec:D musze brac magnez bo tak mnie kopie ,ze macica sie stawia nie jakos czesto czy cos ale lepiej dmuchac na zimne.Poza tym ok wszystko pozamykane :-)

010igov35ye70zfx.png
Moja w 21 tc była ułozona miednicowo, w 24 tc była tez poprzecznie, a juz w 29 tc była już główkowo :)
także Twoja jeszcze ma czas, spokojnie.
A czemu będziesz miała cc?

Ana,maikallo - staramy się od listopada więc w sumie krótko bo od stycznia okres mi się zatrzymał :/ ale w międzyczasie miałam infekcje i byłam na antybiotykach ale lekarz powiedziała że nie muszę robić przerwy w staraniach. Okres się nie pojawiał ale niestety to nie z powodu ciąży teraz musiałem brać tabletki na wywołanie i jak tylko mi się okres skończy zaczynam działać :)
Maikallo- to może się udało :) czy przygotowywalas się jakoś na chłopca? A wcześniej na dziewczynkę? :)

reklama
Maziajka super wiadomosci. Noi dobrze by bylo gdyby mala sie obrocila i nie robila mamusi klopotow.
Mikallo , aleksandra witajcie.
Mikallo 2 dni po pozytwnym tescie to chyba troszke za pozno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry