Imama
Fanka BB :)
Aleksandra No powiem Ci skoro już tak długo stosujesz ta metodę na minerały itd to tego się trzymaj, nie warto nic zmieniać bo jednak dużo tutaj forumowiczek to stosowało i maja tez córki wiec nie potrzebny Ci stres. Tak naprawdę nie wiemy czy cokolwiek ma wpływ. A stres niestety może wpłynąć właśnie na podwyższenie testosteronu ja tego unikam, nie przejmuje się przynajmniej staram się. Bo ogólnie to tak chyba nerwice mam wiec to tez chciałam zmienić.
Osobiście to co bym doradziła to staranka co 4 dzień przez cały cykl. Codzienny sex z tego co wyczytałam to ciężko bo może coś wyskoczyć i wtedy wychodzi co 2 dzień czyli bardzo świeże plemniki. Skoro masz problem z cyklem to nie wiesz kiedy owu itd wiec co 4 dzień to powinno sie wskoczyć jakby owu była.
A skoro długie cykle to b6 witamina podajże skraca fazę lutealna wiec może pomoc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Osobiście to co bym doradziła to staranka co 4 dzień przez cały cykl. Codzienny sex z tego co wyczytałam to ciężko bo może coś wyskoczyć i wtedy wychodzi co 2 dzień czyli bardzo świeże plemniki. Skoro masz problem z cyklem to nie wiesz kiedy owu itd wiec co 4 dzień to powinno sie wskoczyć jakby owu była.
A skoro długie cykle to b6 witamina podajże skraca fazę lutealna wiec może pomoc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom