reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia to czekamy na betke 48h:p
Maziajko super ze zdrowa dziewuszka:)i trzymam kciuki by sie obrocila:)jeszcze ma czas
Ana idziesz na bete jutro?:)
Mikallo witaj:*
Imama ja dalej nie kumam co 4 dni:p bo moze trafic np 3 dni przed owu i dlatego nie zaskoczy albo wlasnie w sama owulke

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo nie narazie nie ide. dla nas czyli dla mnie i mego M co 4 dni to odpada, bo na 3 dni przed owu bylo i nic jak ktos ma super wytrzymale plemniki to moze działac,

@Mikallo a jakis plan na ten cykl opowiadaj

Plan już został zrealizowany ;P 05.03 test owulacyjny wyszedł pozytywnie, 06.03 wieczorem miałam ból brzucha jak na owulację i 7.03 w 14dc poszły starania. Tylko w jeden dzień ale zobaczymy :) Cykle mam bardzo regularne, wyniki krwi, morfologię etc. w normie, więc nic nie jest wykluczone :)
Obecnie jestem w 20 dniu cyklu (6 dni po owulacji) i 17.03 zamierzam testować- może beta? Zobaczymy :)

Aleksandra_kow to mamy podobną sytuację :) Moja mała jest z lipca :) Długo się już starasz?

Może to śmieszne ale myślę, że się jakimś trafem się udało. Objawy mam podobne jak przy pierwszej ciąży (spisywałam je w pamiętniku) więc może, może. To by się nazywał fuks ;P

A ja dzisiaj mialam wizyte, mala jest bez watpliwoscia laska , lekarka tylko przylozyla glowice i juz widzialam cipke:p lezala rozkroczona :D lezy poprzecznie dalej i do tego twarza do brzucha dlatego tak czuje mocno ruchy do tego lozysko na tylne scianie no i mam niezle wrazenia.Mam nadzieje ze sie obroci bo poprzeczne nie jest dobre dla bioderek a poza tym bedzie mega bolec:D musze brac magnez bo tak mnie kopie ,ze macica sie stawia nie jakos czesto czy cos ale lepiej dmuchac na zimne.Poza tym ok wszystko pozamykane :-)

010igov35ye70zfx.png
Moja w 21 tc była ułozona miednicowo, w 24 tc była tez poprzecznie, a juz w 29 tc była już główkowo :)
także Twoja jeszcze ma czas, spokojnie.
A czemu będziesz miała cc?

Ana,maikallo - staramy się od listopada więc w sumie krótko bo od stycznia okres mi się zatrzymał :/ ale w międzyczasie miałam infekcje i byłam na antybiotykach ale lekarz powiedziała że nie muszę robić przerwy w staraniach. Okres się nie pojawiał ale niestety to nie z powodu ciąży teraz musiałem brać tabletki na wywołanie i jak tylko mi się okres skończy zaczynam działać :)
Maikallo- to może się udało :) czy przygotowywalas się jakoś na chłopca? A wcześniej na dziewczynkę? :)

reklama
Maziajka super wiadomosci. Noi dobrze by bylo gdyby mala sie obrocila i nie robila mamusi klopotow.
Mikallo , aleksandra witajcie.
Mikallo 2 dni po pozytwnym tescie to chyba troszke za pozno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry