Antonia2016
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś 6+ , w połowie 7 :-)przygladam sie co jakis czas, czy aby nie znika ten cien [emoji14] nie wiem czy mowic mezowi chyba sie wstrzymam, bo jak zobaczy takiego bladziocha to pewnie powie ze jeszcze nic nie wiadomo.
Imama pamietam jak pisalas o bryophyllum (zyworodce) mam z poprzedniej ciazy, co prawda na co innego dostalam, bo na twardniejacy brzuch i bole jak na@ ale doczytalam ze wspomaga zagniezdzenie zarodka, chyba zaczne brac nie zaszkodzi co nie.
Antonia to w ktory bedziesz tyg na wizycie u ginek.
Jak ujze dwie ladne kreseczki to umowie sie dopiero tak zeby bylo 7 tyg. ostatnio najadlam sie strachu poszlam jakos 5 tydz i 6 dzien chyba i bylo puste jajo bez zarodka , gin powiedzial ze jeszcze nic nie wiadomo, myslalam ze osiwieje do nastepnej wizyty.
Też mówił że może w przyszłym tygodniu ale doszliśmy do wniosku że lepiej tydzień później a będzie serduszkoAntonia to tak termin akurat na becie sie nie znam, bo nigdy nie robilam. ale jak Maziajka pisze ze ok to ok na pewno ok
Imama no wlasnie wtedy tez tak szybko mnie zapisal i niepotrzebny ten stres byl tym razem jak cos to poczekam ciut dluzej.
No bede lykac ten bryopyllum, bo jest tez na dobry sen, nerwy itp. wiec zaszkodzic nie zaszkodzi, a ananasa tez nie jadlam zapomnialam, musze to nadrobic.