reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No beta ok wg mnie jak na ten dzien:-) choc najwazniejszy jest przyrost sprawdz w srode jak przyrasta:-)

010igov35ye70zfx.png

przygladam sie co jakis czas, czy aby nie znika ten cien :p nie wiem czy mowic mezowi chyba sie wstrzymam, bo jak zobaczy takiego bladziocha to pewnie powie ze jeszcze nic nie wiadomo.
Imama pamietam jak pisalas o bryophyllum (zyworodce) mam z poprzedniej ciazy, co prawda na co innego dostalam, bo na twardniejacy brzuch i bole jak na@ ale doczytalam ze wspomaga zagniezdzenie zarodka, chyba zaczne brac nie zaszkodzi co nie.
Antonia to w ktory bedziesz tyg na wizycie u ginek.
Jak ujze dwie ladne kreseczki to umowie sie dopiero tak zeby bylo 7 tyg. ostatnio najadlam sie strachu poszlam jakos 5 tydz i 6 dzien chyba i bylo puste jajo bez zarodka , gin powiedzial ze jeszcze nic nie wiadomo, myslalam ze osiwieje do nastepnej wizyty.

przygladam sie co jakis czas, czy aby nie znika ten cien [emoji14] nie wiem czy mowic mezowi chyba sie wstrzymam, bo jak zobaczy takiego bladziocha to pewnie powie ze jeszcze nic nie wiadomo.
Imama pamietam jak pisalas o bryophyllum (zyworodce) mam z poprzedniej ciazy, co prawda na co innego dostalam, bo na twardniejacy brzuch i bole jak na@ ale doczytalam ze wspomaga zagniezdzenie zarodka, chyba zaczne brac nie zaszkodzi co nie.
Antonia to w ktory bedziesz tyg na wizycie u ginek.
Jak ujze dwie ladne kreseczki to umowie sie dopiero tak zeby bylo 7 tyg. ostatnio najadlam sie strachu poszlam jakos 5 tydz i 6 dzien chyba i bylo puste jajo bez zarodka , gin powiedzial ze jeszcze nic nie wiadomo, myslalam ze osiwieje do nastepnej wizyty.
Jakoś 6+ , w połowie 7 :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana jedz tego ananasa tez [emoji6] nie zaszkodzi
Ja właśnie ten bryophyllum miałam na twardnienia brzucha w ciąży wiec nie wiem. Ale jak tak piszą to jasne spróbuj może akurat pomoże.
Z wizyta to warto poczekać zreszta chyba zawsze zapisują na termin żeby było tak 4-5 tc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia to tak termin akurat :) na becie sie nie znam, bo nigdy nie robilam. ale jak Maziajka pisze ze ok to ok na pewno ok :)
Imama no wlasnie wtedy tez tak szybko mnie zapisal i niepotrzebny ten stres byl tym razem jak cos to poczekam ciut dluzej.
No bede lykac ten bryopyllum, bo jest tez na dobry sen, nerwy itp. wiec zaszkodzic nie zaszkodzi, a ananasa tez nie jadlam zapomnialam, musze to nadrobic. ;)

Antonia to tak termin akurat :) na becie sie nie znam, bo nigdy nie robilam. ale jak Maziajka pisze ze ok to ok na pewno ok :)
Imama no wlasnie wtedy tez tak szybko mnie zapisal i niepotrzebny ten stres byl tym razem jak cos to poczekam ciut dluzej.
No bede lykac ten bryopyllum, bo jest tez na dobry sen, nerwy itp. wiec zaszkodzic nie zaszkodzi, a ananasa tez nie jadlam zapomnialam, musze to nadrobic. ;)
Też mówił że może w przyszłym tygodniu ale doszliśmy do wniosku że lepiej tydzień później a będzie serduszko

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję pozytywnych testów! :) pamiętam jak ponad 3 lata temu sama przeżywała te chwilę.​

Ja po wizycie u ginekologa miałam skierowanie na betę by na pewno wykluczyć ciążę i dostałem duphaston by wywołać okres. Biorę 2 dzień i chyba coś się rusza w końcu okresu nie mam od 4 stycznia :( teraz jak znowu pojawiają mi się problemy z nieregularny cyklem to już ta płeć idzie na dalszy plan....

Po ostatnich informacjach które tu dostałem mam trochę mętlik w głowie i nie wiem na czym się już skupić i jaka metodę przyjąć.

Imama może takie spontany są najlepsze ;)

reklama
Antonia bardzo dobra beta. Sprawdz przyrost po 48h . Co do wizyty najlepiej zeby bylo 6t i kilka dni zeby widac bylo serduszko bo ciaza moze byc mlodsza i nie potrzebnie bedziesz sie martwila.
Ana po cichu gratuluje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry