reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej[emoji5]
Dziewczyny mam nadzieję, że te cykle będą owocne. Widzę, że starania pełną parą [emoji6].
Ja powoli kończę 31tc. Sexu mi się nie chce od pewnego czasu. Boli i teraz już jest strach by nie wywołać wilka z lasu [emoji38]. Bliżej terminu pewnie będzie czesto. Choć w poprzedniej ciąży nic to nie dało.

Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też seks nie przyspieszył porodu. Kiedy ma wyjść to wyjdzie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Araya mi tez sie chceee kutffa a nie moge:D
My pod koniec tez sie czesto seksilismy ale nic nie dalo i tak zreszta ja mialam cc planowane.

010igov35ye70zfx.png

Arya i Maziajka czy wyprawki już skompletowane? Pewnie różowo już u Was :)

Dziewczyny a ja mam pytanie wczoraj o 12 zrobiłam pierwszy test ovu i pokazały się wyraźne dwie kreski, cały dzień co 2 h robiłam testy i też dwie kreski, dziś rano ta druga już bladziutka.
Nigdy nie miałam tak, żeby przez cały dzień pokazywały się 2 kreski, czyli pod uwagę biorę pierwszy test mimo iż teoretycznie mogły się one pojawić też w nocy?

Mnie tez nic seksy nie dały ,nawet miałam na życznie masaż szyjki macicy. Pytam gin. czy to bolesne, bo się naczytalam, a on ze absolutnie nie, ze to zależy jak kto zrobi, oczywiscie facet to byl to skąd mogl wiedziec,no ale nie bolało mnie rzeczywiscie, a i masaż tez byl krotki ot było to troche nieprzyjemne i tyle, pewnie jakby dlużej trwal to i byłoby bolesne, powiedzial ze jak zadziala to do dwoch dni powinno sie ruszyc, a tu nic urodzilam po tygodniu ponad.
Wczoraj testowalam po poludniu owulacyjnymi kreska wyrazniejsza, ale nadal negatyw ale mimo to przytulanka byly. temp. nadal stoi ,
szyjka miekka, ale dziwne, bo wczoraj byla niziutko i wydawało mi sie że otwarta, a dzis u gory, ze ledwo ja moge siegnac jakaś taka wędrujaca ta szyjka moja, nie bede sie opierac na wysokosci, tylko chyba na miekkosci, powoli ogarniam kiedy miekka.
Test zrobie potem i jak wyjdzie pozytyw to znow sie poprzytulamy, szkoda dnia :D oczywiscie jak sie uda, bo przy najmlodszym róznie bywa jak nie to jutro rano, bo moj M ma jutro wolne, starszy w szkole bedzie, takze ten tego chyba damy rade, a sie rozpisałam...

Arya i Maziajka czy wyprawki już skompletowane? Pewnie różowo już u Was :)

Dziewczyny a ja mam pytanie wczoraj o 12 zrobiłam pierwszy test ovu i pokazały się wyraźne dwie kreski, cały dzień co 2 h robiłam testy i też dwie kreski, dziś rano ta druga już bladziutka.
Nigdy nie miałam tak, żeby przez cały dzień pokazywały się 2 kreski, czyli pod uwagę biorę pierwszy test mimo iż teoretycznie mogły się one pojawić też w nocy?
ja mialam tak w zeszlym cyklu tylko jeden dzien pozytywny, nastepnego juz bladzioch
a w poprzednim cyklu prawie trzy dni mialam pozytywny tez robilam czesto

ana super! Teraz tylko czekać na ovu, a dużo mieliście starań w tym cyklu?
u mnie właśnie trwa ból owulacyjny

reklama
Do góry