reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

moze sie przesunela owulacja, ale dwa razy pod rząd pokazywaly mi juz w 13dc i w cyklu gdy zaszalm równiez w 13 ehhh panikara ze mnie pewnie, ale tak to jest jak człowiek staje na głowie by wszystko poszło ok, a gdy dopnie wszystko na ostatni guzik to cos wypadnie innego ehhhh no nic organizm nie działa jak w szwajcarskim zegarku musze dac na luz... tylko cięzko mi to idzie.

reklama
i du.. test owul negatywny nie wiem co sie dzieje :( mokro jest ,szyjka miekka, mam sluz pierwszy raz jak bialko chyba przez siemie lniane , ból jak zwykle okołoowulacyjny, a brak piku LH a wszystko tak dobrze sie zapowiadało doczytałam,że brak piku Lh owulacji nie bedzie, zawsze owulacyjne pokazywaly mi wyżut LH :(
A jakim testem robisz?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

aha Antonia w poprzednim poscie, chyba wczoraj pytalas o sluz jak białko, odpisałam ci ze miałam podobnie jak ty dwa dni po tescie pozytywnym " gesty kisiel", a dzis pisalam, ze mam pierwszy raz sluz jak białko, chciałam sprostowac , pierwszy raz mam tak szybko przed owul. taki sluz, żeby nie było że coś kłamie ,poczułam potrzebe sie wytłumaczyc :)

Ana dla pocieszenia powiem ze robilam te same testy i w cyklu w ktorym zaszlam nie wychwycilam piku zawsze mialam takie mocne krechy a w tym co zaszlam bladzioch byl.

010igov35ye70zfx.png

Cześć dziewczynki, trochę mnie nie było ale mąż wyjechał i wszystko na mojej głowie..
dziś 11 dc i zrobiłam test ovu a tu prawie pozytyw więc chyba ovu nadchodzi i będzie jutro, dziwne bo ja zawsze mam w 14 dc ale może z powodu stresów coś się przesunie.

aga wydaje mi się, że mało prawdopodobne żebyś była w ciąży przy tak długich cyklach

antonia trzymam kciuki żeby to był ostatni Twój cykl staraniowy

maziajko ależ ten czas leci już bliżej niż dalej do rozwiązania :)

ana ciężko stwierdzić bo mogły też testy nie zadziałać, mogłaś przegapić dwie kreski, a działacie z mężem?bo to najważniejsze :)

reklama
Maziajka wyobraź sobie ze mi strasznie sie chciało sexu w ciazy a moj to kompletny anty- jak ciąż sto zero sexu! Poprostu takie głupie myślenie.
Ana stres niestety ale dużo złego moze powodować wiec straj sie nie przejmować a skoro pijesz siemię lniane to chyba lepiej nie patrz na ten śluz. Owu tez roznie wychodzą. Podobno te z clearblue to wychodzą wszystkim super- tak tez było u mnie. Ale cholernie drogie sa!
Antonia moze taki "wysiłek" popłaci hehe teraz pozostaje czekac. I jedz tego Ananasa jak juz jestes po [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry