reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej[emoji5]
Dziewczyny mam nadzieję, że te cykle będą owocne. Widzę, że starania pełną parą [emoji6].
Ja powoli kończę 31tc. Sexu mi się nie chce od pewnego czasu. Boli i teraz już jest strach by nie wywołać wilka z lasu [emoji38]. Bliżej terminu pewnie będzie czesto. Choć w poprzedniej ciąży nic to nie dało.

Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też seks nie przyspieszył porodu. Kiedy ma wyjść to wyjdzie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Araya mi tez sie chceee kutffa a nie moge:D
My pod koniec tez sie czesto seksilismy ale nic nie dalo i tak zreszta ja mialam cc planowane.

010igov35ye70zfx.png

Arya i Maziajka czy wyprawki już skompletowane? Pewnie różowo już u Was :)

Dziewczyny a ja mam pytanie wczoraj o 12 zrobiłam pierwszy test ovu i pokazały się wyraźne dwie kreski, cały dzień co 2 h robiłam testy i też dwie kreski, dziś rano ta druga już bladziutka.
Nigdy nie miałam tak, żeby przez cały dzień pokazywały się 2 kreski, czyli pod uwagę biorę pierwszy test mimo iż teoretycznie mogły się one pojawić też w nocy?

Mnie tez nic seksy nie dały ,nawet miałam na życznie masaż szyjki macicy. Pytam gin. czy to bolesne, bo się naczytalam, a on ze absolutnie nie, ze to zależy jak kto zrobi, oczywiscie facet to byl to skąd mogl wiedziec,no ale nie bolało mnie rzeczywiscie, a i masaż tez byl krotki ot było to troche nieprzyjemne i tyle, pewnie jakby dlużej trwal to i byłoby bolesne, powiedzial ze jak zadziala to do dwoch dni powinno sie ruszyc, a tu nic urodzilam po tygodniu ponad.
Wczoraj testowalam po poludniu owulacyjnymi kreska wyrazniejsza, ale nadal negatyw ale mimo to przytulanka byly. temp. nadal stoi ,
szyjka miekka, ale dziwne, bo wczoraj byla niziutko i wydawało mi sie że otwarta, a dzis u gory, ze ledwo ja moge siegnac jakaś taka wędrujaca ta szyjka moja, nie bede sie opierac na wysokosci, tylko chyba na miekkosci, powoli ogarniam kiedy miekka.
Test zrobie potem i jak wyjdzie pozytyw to znow sie poprzytulamy, szkoda dnia :D oczywiscie jak sie uda, bo przy najmlodszym róznie bywa jak nie to jutro rano, bo moj M ma jutro wolne, starszy w szkole bedzie, takze ten tego chyba damy rade, a sie rozpisałam...

Arya i Maziajka czy wyprawki już skompletowane? Pewnie różowo już u Was :)

Dziewczyny a ja mam pytanie wczoraj o 12 zrobiłam pierwszy test ovu i pokazały się wyraźne dwie kreski, cały dzień co 2 h robiłam testy i też dwie kreski, dziś rano ta druga już bladziutka.
Nigdy nie miałam tak, żeby przez cały dzień pokazywały się 2 kreski, czyli pod uwagę biorę pierwszy test mimo iż teoretycznie mogły się one pojawić też w nocy?
ja mialam tak w zeszlym cyklu tylko jeden dzien pozytywny, nastepnego juz bladzioch
a w poprzednim cyklu prawie trzy dni mialam pozytywny tez robilam czesto

ana super! Teraz tylko czekać na ovu, a dużo mieliście starań w tym cyklu?
u mnie właśnie trwa ból owulacyjny

reklama
Do góry