reklama
Imama chciec to mi sie tez chce ale kuzwa boli ...no i odechciewa sie , poza tym ciagle jakies infekcje...Moj to taki egzemplarz co zawsze chce i moze wiec biedny jest no ale jakos staram sie by nie byl stratny mimo wszystko
Antonia2016
Fanka BB :)
Jeśli już korzystalas to ok. Ja kupilam z allegro 50 szt niebieskie. Do du... gdybym nie kupiła w rossmann facelle mogłabym przegapić sugerujac się tylko testem. Myślę że powinnas uwierzyć też objawom :-) nie tylko testomLink do: Testy OWULACYJNE owulacyjny 30szt+5 ciążowe GRATIS z allegro te rózowe w srodku korzystam z nich 3 cykl pokazywały mi zawsze wyzut LH, a dzis blada kreska znowu, taka jak wczoraj ehh
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Okej, zdziwiło mnie że mam ten śluz niby dwa dni po owu. Więc zadzialalismy jeszcze wieczorem :-)aha Antonia w poprzednim poscie, chyba wczoraj pytalas o sluz jak białko, odpisałam ci ze miałam podobnie jak ty dwa dni po tescie pozytywnym " gesty kisiel", a dzis pisalam, ze mam pierwszy raz sluz jak białko, chciałam sprostowac , pierwszy raz mam tak szybko przed owul. taki sluz, żeby nie było że coś kłamie ,poczułam potrzebe sie wytłumaczyc
Antonia2016
Żeby zajść trzeba seksow a nie testów. Więc do roboty! :-)spadłas mi z nieba! dziękuję nawet nie wiesz jak bardzo poprawiłas mi humor
Antonia2016
A na co był ten ananas? :-) bo zapomniałamMaziajka wyobraź sobie ze mi strasznie sie chciało sexu w ciazy a moj to kompletny anty- jak ciąż sto zero sexu! Poprostu takie głupie myślenie.
Ana stres niestety ale dużo złego moze powodować wiec straj sie nie przejmować a skoro pijesz siemię lniane to chyba lepiej nie patrz na ten śluz. Owu tez roznie wychodzą. Podobno te z clearblue to wychodzą wszystkim super- tak tez było u mnie. Ale cholernie drogie sa!
Antonia moze taki "wysiłek" popłaci hehe teraz pozostaje czekac. I jedz tego Ananasa jak juz jestes po [emoji41]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
dzialam dzialam Antonia a ananas na pomaga w zagniezdzeniu zarodkaŻeby zajść trzeba seksow a nie testów. Więc do roboty! :-)
Antonia2016
Ok dziś kupuje :-)dzialam dzialam Antonia a ananas na pomaga w zagniezdzeniu zarodka
Antonia2016
reklama
Arya
Hej[emoji5]
Dziewczyny mam nadzieję, że te cykle będą owocne. Widzę, że starania pełną parą [emoji6].
Ja powoli kończę 31tc. Sexu mi się nie chce od pewnego czasu. Boli i teraz już jest strach by nie wywołać wilka z lasu [emoji38]. Bliżej terminu pewnie będzie czesto. Choć w poprzedniej ciąży nic to nie dało.
Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam nadzieję, że te cykle będą owocne. Widzę, że starania pełną parą [emoji6].
Ja powoli kończę 31tc. Sexu mi się nie chce od pewnego czasu. Boli i teraz już jest strach by nie wywołać wilka z lasu [emoji38]. Bliżej terminu pewnie będzie czesto. Choć w poprzedniej ciąży nic to nie dało.
Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: