reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ajlak myslałam o Tobie czemu sie nieodzywasz, tak staramy sie, nie obijam się ;)
Imama cięzko sie nie przejmować ,wiem że musze dac na luz, cały czas staram się odsuwać mysli, bo za często skupiam się na staranku.

reklama
Imama chciec to mi sie tez chce ale kuzwa boli ...no i odechciewa sie , poza tym ciagle jakies infekcje...Moj to taki egzemplarz co zawsze chce i moze wiec biedny jest no ale jakos staram sie by nie byl stratny mimo wszystko:D

010igov35ye70zfx.png

Link do: Testy OWULACYJNE owulacyjny 30szt+5 ciążowe GRATIS z allegro te rózowe w srodku korzystam z nich 3 cykl pokazywały mi zawsze wyzut LH, a dzis blada kreska znowu, taka jak wczoraj ehh
Jeśli już korzystalas to ok. Ja kupilam z allegro 50 szt niebieskie. Do du... gdybym nie kupiła w rossmann facelle mogłabym przegapić sugerujac się tylko testem. Myślę że powinnas uwierzyć też objawom :-) nie tylko testom

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

aha Antonia w poprzednim poscie, chyba wczoraj pytalas o sluz jak białko, odpisałam ci ze miałam podobnie jak ty dwa dni po tescie pozytywnym " gesty kisiel", a dzis pisalam, ze mam pierwszy raz sluz jak białko, chciałam sprostowac , pierwszy raz mam tak szybko przed owul. taki sluz, żeby nie było że coś kłamie ,poczułam potrzebe sie wytłumaczyc :)
Okej, zdziwiło mnie że mam ten śluz niby dwa dni po owu. Więc zadzialalismy jeszcze wieczorem :-)

Maziajka wyobraź sobie ze mi strasznie sie chciało sexu w ciazy a moj to kompletny anty- jak ciąż sto zero sexu! Poprostu takie głupie myślenie.
Ana stres niestety ale dużo złego moze powodować wiec straj sie nie przejmować a skoro pijesz siemię lniane to chyba lepiej nie patrz na ten śluz. Owu tez roznie wychodzą. Podobno te z clearblue to wychodzą wszystkim super- tak tez było u mnie. Ale cholernie drogie sa!
Antonia moze taki "wysiłek" popłaci hehe teraz pozostaje czekac. I jedz tego Ananasa jak juz jestes po [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A na co był ten ananas? :-) bo zapomniałam

reklama
Hej[emoji5]
Dziewczyny mam nadzieję, że te cykle będą owocne. Widzę, że starania pełną parą [emoji6].
Ja powoli kończę 31tc. Sexu mi się nie chce od pewnego czasu. Boli i teraz już jest strach by nie wywołać wilka z lasu [emoji38]. Bliżej terminu pewnie będzie czesto. Choć w poprzedniej ciąży nic to nie dało.

Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry