reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ajak a miałam pytac na długo wyjeżdża twój mąż?
wiec trzymam kciuki mocno :)
ja chce zajśc tylko tyle:) stad moje plany, że niby co dwa dni bedzie ok, zeby plemniczki cały czas były obecne, a wczorajszy brak pozytywu zbił mnie z tropu i po prostu zachciało sie nam, nie miałam zadnych badań na nasienie męża ani nic, ale dwa ostatnie cykle zaprzepaszczone, bo najprawdopodobniej za szybko w jednym 3 dni przed ,a w drugim cyklu za pózno w dzien owulacji poznym wieczorem, ale to nie planowane było w sumie patrzac, że mamy dwóch synów to chyba zwiastuje, że ok z jego nasieniem, gdzies czytałam, że przy problemach z płodnościa moga pojawiać sie dziewczynki ,bo żeńskie silniejsze ehh nie wiem ile w tym prawdy ja tam tylko chce zajsc i donosic zdrowe dziecko, a płec nie ważna ;)
No własnie Antonia kiedy testujesz pewnie około dnia kobiet ;)
Yhy, dokładnie, spróbuje w dzień kobiet :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ajlak to nic straconego, zdązyliscie :)
Millo to jak długie cykle masz?
Antonia tyle sie napracowaliscie ;) mam nadzieje, że dostaniesz piękny prezent na dzień kobiet dwie kreseczki :)

ja zaraz lece molestowac mojego chlopa nie bede czekac do jutra, bo może byc znowu za pozno, boli mnie dzis podbrzusze, czyli owulacja tuż tuż albo już.

Mala będzie miala na imię Sonia [emoji4]. Chyba że po porodzie stwierdzimy, że nie wygladam nam na Sonie. Moja mama bylaby szczęśliwa bo imię jej nie podchodzi[emoji38].
ana - moze mąż nie bardzo chce jeszcze jedno dziecko i psychika plata mu figa? Stąd te niedyspozycje?
Katja, trzymam kciuki za badanie.
Antonia, dobrze się zapowiada oby tak juz dobrze zostało.
Millo, wierzę że uda wam sie szybko zajść. To będą pierwsze starania jak macie zielone światło po poronieniu?

Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mala będzie miala na imię Sonia [emoji4]. Chyba że po porodzie stwierdzimy, że nie wygladam nam na Sonie. Moja mama bylaby szczęśliwa bo imię jej nie podchodzi[emoji38].
ana - moze mąż nie bardzo chce jeszcze jedno dziecko i psychika plata mu figa? Stąd te niedyspozycje?
Katja, trzymam kciuki za badanie.
Antonia, dobrze się zapowiada oby tak juz dobrze zostało.
Millo, wierzę że uda wam sie szybko zajść. To będą pierwsze starania jak macie zielone światło po poronieniu?

Napisane na GT-I9500 w aplikacji Forum BabyBoom
rozmawialismy,powiedzial ze naciskam za bardzo ,ale zawolal mnie potem do lazienki na maly numerek :d tylko teraz czy nie za pozno bylo ,24hod pozytywnego testu. No Nic najwazniejsze porozmawialismy I jest ok w tym cyklu go wtajemniczylam I chyba dlatego czul ten nacisk presje.

Ostatnia edycja:
Do góry