reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam Was :-) Dziewczyny czy któraś z Was chciałaby za darmo Castagnus 20 tab. i calcium z Swansona okolo 100 tab. ważne do końca listopada 2016 r.?

Dzień dobry :)
Czy można się przyłączyć?
Jestem mamą kochanego Szkraba (4,5 roku ma) Powoli myślimy o kolejnym dziecku (zaczniemy starania prawdopodobnie w kwietniu/maju 2016)
Przyznam szczerze że starając się o pierwsze dziecko celowaliśmy w płeć. Udało się.
Może i tym razem się uda? Jeśli nie to nie będziemy rozpaczać. Chwilkę nawet zastanawialiśmy się czy nie celować w tą samą płeć :) Zakupiłam właśnie mikroskop owulacyjny- używa może któraś z Pań?

Pozdrawiam ciepło

Millo wlasnie piszą ze minimum 7 dni przerwy a ze jak wiecej to lepiej tylko chodzi o faceta wiadomo.
Polcia No niestety zawsze jest jakiś procent ze synków mozna urodzić.
ja mam synka z 4 dni przed owu wiec tez mogłabym powiedziec ze ta teoria sie nie sprawdza

Witaj Pola-B. Ja tez zamierzam sie starac ale od marca myśle. Jestem mamusia 5 letniego i 4 miesięcznego syna. Ja akurat używałam testów owulacyjnych z clearblue

Imama ale my staraliśmy się o synka :) Robiłam testy owulacyjne i dodatkowo chodziłam na monitoring cyklu. Synek poczęty dokładnie w owulację. Czyli udało się :)

A Ty starałaś się teraz o córkę?

edit:
ale tak jak napisałam wyżej- jeśli będzie drugi chłopczyk również będziemy bardzo szczęśliwi :) W sumie teraz czasem nas kusi żeby jednak o chłopca się postarać ;) Imię już nawet dla niego mamy :D

reklama
Chodziło mi o druga Polcie

Ja od samego początku chciałam dziewczynkę, ale za pierwszym razem nie czytałam nic o planowaniu za drugim razem nie wyszło a teraz znów cos kombinuje Ale wiadomo ze jak bedzie trzeci chłopiec to sie z tym pogodzę. Brat mojego męża ma tez dwóch synów wiec niestety małe szanse na córkę. Ale spróbować nie zaszkodzi

Co ma byc to bedzie nie ma co popadać w paranoje wiadomo. Ale jednak czasem aż chce mi sie płakać jak widze małe dziewczynki tymbardziej ze wiem ze maja one całkiem inny kontakt z matka i przykro mi sie robi jak pomysle ze nie będę miała tego szczęścia mieć córki. Niestety to niekontrolowane. Zawsze marzyłam o córce. Wychowywałam sie z siostra wiec to tez ma myśle na to wpływ

Do góry