reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dla mnie ta 7 dniowa abstynencja nie przemawia[emoji14]jak tu wytrzymac tyle kiedy hormony buzuja:p

Powiedzcie czy po castangusie bola was jajniki? Mnie dzis tak sieklo., ale nie wiem czy to jajniki czy nerki.Moze mnie przewialo.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hah Milloo to chyba serio strzelilismy w dyche :p zobaczymy co z tego wyniknie. Gin powiedzial ze nasza decyzja - napewno mialam owu i albo sie kochac codziennie zeby byc w ciazy , albo nie poprawiac i miec nadzieje ze sie udalo:) wybralam to drugie.

Millo ta metodę wlasnie jak pisała maranatha wymyśliła babka co ma wlasnie sześciu synów. Poczętych przed dzien 2,3,4 i wlasnie 5 dni przed owu. Wiec przestudiowała badania i wyszło ze wlasnie dużo dziewczynek rodziło sie 12h po owulacji. Z tym ze wlasnie z duża przerwa przynajmniej 7dni. Do tego dieta minerały jony suplementacja. Najważniejsze to wlasnie określić owulacje ale to tez moim zdaniem łatwiejsze niż przed owu bo niestety ale czasem stres lub inne rzeczy moga mieć wpływ na owu i wtedy pozamiatane. A tak obserwujemy śluz do tego temp i testy owulacyjne

Millo ta metodę wlasnie jak pisała maranatha wymyśliła babka co ma wlasnie sześciu synów. Poczętych przed dzien 2,3,4 i wlasnie 5 dni przed owu. Wiec przestudiowała badania i wyszło ze wlasnie dużo dziewczynek rodziło sie 12h po owulacji. Z tym ze wlasnie z duża przerwa przynajmniej 7dni. Do tego dieta minerały jony suplementacja. Najważniejsze to wlasnie określić owulacje ale to tez moim zdaniem łatwiejsze niż przed owu bo niestety ale czasem stres lub inne rzeczy moga mieć wpływ na owu i wtedy pozamiatane. A tak obserwujemy śluz do tego temp i testy owulacyjne
Powiem tak. Wg mnie te testy owu mozna sobie ... Odpuscic ;) albo na mnie zle dzialaja. Zrobilam wlasnie z ciekawosci bo mi zostal, przypomne ze w piku kh jeden cykl wstecz wg testu ovu byly starania i nic z tego. Teraz zrobilam test u jest naprawde jasniutka kreska. Dwa dni po ovu tak kiepski wynik ? E tam. Ale nie mysle o tym. Skoro u gina dwukrotnie stwierdzona ovu ze byla w poniedzialek to nie mysle juz wiecej :) czekam.

Katja ja po owulacji na 2 dzien juz nie mam zadnej kreski takze normalny masz wynik jak dla mnie;)

U nas na 0+12 teraz nie ma szans bo w pon T jedzie:(

U mnie z okresleniem owu nie ma problemu, bo boli mnie nieziemsko..

Maran my wlasnie dziennie sie staramy mama nadzieje ze ten cykl bedzie szczesliwy progesteron dolozony wiec musi byc dobrze:-).

Katja ja mam synka z niepoprawiania takze ta teoria tez raczej slaba ...jak kazda zreszta:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry