reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam Was :-) Dziewczyny czy któraś z Was chciałaby za darmo Castagnus 20 tab. i calcium z Swansona okolo 100 tab. ważne do końca listopada 2016 r.?

Dzień dobry :)
Czy można się przyłączyć?
Jestem mamą kochanego Szkraba (4,5 roku ma) Powoli myślimy o kolejnym dziecku (zaczniemy starania prawdopodobnie w kwietniu/maju 2016)
Przyznam szczerze że starając się o pierwsze dziecko celowaliśmy w płeć. Udało się.
Może i tym razem się uda? Jeśli nie to nie będziemy rozpaczać. Chwilkę nawet zastanawialiśmy się czy nie celować w tą samą płeć :) Zakupiłam właśnie mikroskop owulacyjny- używa może któraś z Pań?

Pozdrawiam ciepło

Millo wlasnie piszą ze minimum 7 dni przerwy a ze jak wiecej to lepiej tylko chodzi o faceta wiadomo.
Polcia No niestety zawsze jest jakiś procent ze synków mozna urodzić.
ja mam synka z 4 dni przed owu wiec tez mogłabym powiedziec ze ta teoria sie nie sprawdza

Witaj Pola-B. Ja tez zamierzam sie starac ale od marca myśle. Jestem mamusia 5 letniego i 4 miesięcznego syna. Ja akurat używałam testów owulacyjnych z clearblue

Imama ale my staraliśmy się o synka :) Robiłam testy owulacyjne i dodatkowo chodziłam na monitoring cyklu. Synek poczęty dokładnie w owulację. Czyli udało się :)

A Ty starałaś się teraz o córkę?

edit:
ale tak jak napisałam wyżej- jeśli będzie drugi chłopczyk również będziemy bardzo szczęśliwi :) W sumie teraz czasem nas kusi żeby jednak o chłopca się postarać ;) Imię już nawet dla niego mamy :D

reklama
Chodziło mi o druga Polcie

Ja od samego początku chciałam dziewczynkę, ale za pierwszym razem nie czytałam nic o planowaniu za drugim razem nie wyszło a teraz znów cos kombinuje Ale wiadomo ze jak bedzie trzeci chłopiec to sie z tym pogodzę. Brat mojego męża ma tez dwóch synów wiec niestety małe szanse na córkę. Ale spróbować nie zaszkodzi

Co ma byc to bedzie nie ma co popadać w paranoje wiadomo. Ale jednak czasem aż chce mi sie płakać jak widze małe dziewczynki tymbardziej ze wiem ze maja one całkiem inny kontakt z matka i przykro mi sie robi jak pomysle ze nie będę miała tego szczęścia mieć córki. Niestety to niekontrolowane. Zawsze marzyłam o córce. Wychowywałam sie z siostra wiec to tez ma myśle na to wpływ

Do góry