reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Heyka dziewczyny ale naskrobałyście :-) witam nowe staraczki
Imama ja też mam 2 synków drugi jest o 1 miesiąc starszy od Twojego najmłodszego bo ma 5 miesięcy :-). Ja też starałam się o dziewczynkę no ale nie wyszło. Pierwszego synka mam z wstrzemięźliwości 7 dni na 2 dni przed owu, a drugi z osłabiania codziennie aż do 1 dnia przed owu, poprawka po owu, także nie wiem jaką przybrać taktykę jak będziemy się starać o 3 dzieciątko hehe. Myślałam że wcześniej będziemy się starać w przyszłym roku ale chyba odpuszczam przyszły rok bo chyba nie dam rady hehe, z dwójeczką jest co robić a tu jeszcze praca czeka i dlatego postanowiłam trochę odczekać:-)

reklama
Głowa do góry :) Na pocieszenie powiem Ci że kontakt z mamą w dużym stopniu zależy od wychowania i charakteru dziecka. Moja siostra ma córkę i mój synek jest dużo bardziej mamusiowy niż ona.

Mamy też w rodzinie parkę (już dorosłą) Córa wiecznie chodzi swoimi drogami a syn mimo że juz wyszedł z domu zawsze był mamusiowy :) DO dziś dzwoni każdego dnia żeby się wygadać. Więc nie ma reguły :)

Pomyśl że nawet jak będziesz miała samych synów to są tego ogromne plusy :) Jedyna kobieta w domu- na rękach będą Cię nosić ;)

Magic No to widze ze tez sie nie udało. Kurczę to niestety nie takie proste czasem myśle czy człowiek sam sobie nie szkodzi kombinując wlasnie. Ja akurat tylko myślałam o tym zeby trafić jak najdalej owu. Teraz biorę taktykę z dieta hormonami suplementami i prawdopodobnie O+12 albo poprostu tylko będę sie zakwaszac i nie patrzyć na dzien. Dietę zaczynam powolutku zeby było te pol roku przed

Pola ja wiem. Syneczki sa kochane moj najstarszy to sie odkleić odemnie nie umiał. Najmłodszego to potrawie zacalowac bo taki kochany!
Będę tez sie cieszyła z trzeciego ważne ze zdrowe. Ale marzy mi sie córka i tak nie ma co ukrywać

Teraz to przy następnej ciazy to płci nie będę chciała znac! Bo naprawdę idzie sie załamać jak wszyscy wokół jak sie pytali "co bedzie" i po usłyszeniu ze chłopak to wzdychali jakby to jakas tragedia nie była! Miałam tego naprawdę dość. Tak jakby tylko same parki musiały byc

Eeee ja mam jednego synka a jak chodziłam w ciąży i powiedziałam że synek to niektórzy mnie klepali po ramieniu i mówili "nie martw się następna będzie dziewczynka" A jak mówiłam że strasznie się cieszymy z synka to mi nie wierzyli :D
Ludziom nie dogodzisz :D

No tak to niestety jest!
Każdemu nie dogodzisz
Znam pare matek co naprawdę nie wyobrażają sobie aby miały córki i chciały bardzo synów. Także roznie to jest.

reklama
Pola szybko sie starajcie bo nie ma co czekac Ja kombinowałem i rok praktycznie sie przeciągnęło. A wolałbym mniejsza różnice wieku. Dlatego teraz chciałabym trzecie zanim drugi syn bedzie miał dwa latka bo jak trzeci synek to nie chce dużej różnicy wieku z najstarszym

Do góry