reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hejkaaa

U mnie dzis 7 dc i juz wyszla kreska na owulacyjnym wiec owu bedzie wczesniej obstawiam 10-11 dc.Dzis juz wiec trzeba bylo zaczac trenowac:p

W ogole siostra dzwonila i kolejny lekarz mowi ze to raczej dziewczynka :D bedzie niespodzianka do porodu ...szok!

Antonia no to super:):D mam nadzieje ze kolejna.juz nie przyjdzie.

millo a u Ciebie jak testy?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina to super wiesci:))

Maziajko heh jaja z ta siostra:)ale Jej super:)a Ona kogo chciala?

Moje testy pokazuja sie juz od 9 dnia cyklu a dzis 11 ale nie wiem kiedy bd.Czekam az rozowy mi pokaze 2 to wtedy niebieski na 2 dzien i na 3 owulacja :p heh

Maziajka to może weź od siostry jakieś zdjęcie i niech ocenia dziewczyny na ingender. One oceniają i po zdjęciach w późniejszej ciąży :)
Synkowi przebila sie druga czworka..a od 3 dni katar. Więc chyba od zeba. Bo przy pierwszej czwórce też tak było.
Kciuki za ten cykl dziewczyny. Millo to męża masz jeszcze w domu? To kciuki do potęgi n-tej :-)

Elenaa u nas idą trójki od miesiąca jest straszny katar zębowy aż musiałam jechav do lekarza żeby mieć zaświadczenie w zlobku że to zęby a nie przeziębienie. nawet lekarka się zdziwiła że tak długo to trwa. syn się tak męczy w nocy jest tragedia.nie chce jeść. inne zęby jakoś wyszły było ciężko ale dużo szybciej.a te trójki to zmora jakas.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Millo ona zaszla w ciaze zaraz po poronieniu wiec jej obojetne byle by zdrowe:-)

elenko w 13 tc nub plaski typowo dziewczynkowy lekarz stawia na dziewczynke nastepne usg miala w 16 widzielismy jajka i wlasnie co by to innego moglo byc? Lekarz mowi 99% chlopak Nawet zdjecie jajek ma:D
23 tc lekarz w szpitalu mowi ze dziewczynka az w koncu dzis w szpitalu znow inny lekarz mowi ze dziewczynka dzis ma dokladnie 25 tc.I lekarz powiedzial ze widzi tylko dupke i pepowine:D ale te jajka w 16 tc nie daja spokoju.

Maziajka te jajka to mogly byc spuchniete wargi sromowe...

U nas tez Zeby dokuczaja, moja ma juz wszustkie czworki... Ale ona mi od 3 miesiecy bolesnie zabkuje... Jeszcze rzadnej nocy nie przespalalismy w calosci...

Millo to dzialaj dzialaj nie schodz z meza:D u mnie 2 dni sa blade pozniej mocny i w dzien owu tez mocny po owu juz bladzioch.

ELENA wspolczuje zabkow biedny maly:-(

te jajka to mogły być wargi sromowe opuchniete.jadra chyba do moszny schodza później. gdzieś kiedyś czytałam że po 20tyg widać dwie kropki albo w brzuszku albo na dole w mosznie i po tym można stwierdzić dopiero w 100 %

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mazajka moze te jajka to były wargi sromowe bo skoro siusiaka nie widac to pewnie dziewczynka. Najlepiej 3D ale w takie sytuacji to bedzie dla nich niespodzianka

Do góry