reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hejkaaa

U mnie dzis 7 dc i juz wyszla kreska na owulacyjnym wiec owu bedzie wczesniej obstawiam 10-11 dc.Dzis juz wiec trzeba bylo zaczac trenowac:p

W ogole siostra dzwonila i kolejny lekarz mowi ze to raczej dziewczynka :D bedzie niespodzianka do porodu ...szok!

Antonia no to super:):D mam nadzieje ze kolejna.juz nie przyjdzie.

millo a u Ciebie jak testy?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina to super wiesci:))

Maziajko heh jaja z ta siostra:)ale Jej super:)a Ona kogo chciala?

Moje testy pokazuja sie juz od 9 dnia cyklu a dzis 11 ale nie wiem kiedy bd.Czekam az rozowy mi pokaze 2 to wtedy niebieski na 2 dzien i na 3 owulacja :p heh

Maziajka to może weź od siostry jakieś zdjęcie i niech ocenia dziewczyny na ingender. One oceniają i po zdjęciach w późniejszej ciąży :)
Synkowi przebila sie druga czworka..a od 3 dni katar. Więc chyba od zeba. Bo przy pierwszej czwórce też tak było.
Kciuki za ten cykl dziewczyny. Millo to męża masz jeszcze w domu? To kciuki do potęgi n-tej :-)

Elenaa u nas idą trójki od miesiąca jest straszny katar zębowy aż musiałam jechav do lekarza żeby mieć zaświadczenie w zlobku że to zęby a nie przeziębienie. nawet lekarka się zdziwiła że tak długo to trwa. syn się tak męczy w nocy jest tragedia.nie chce jeść. inne zęby jakoś wyszły było ciężko ale dużo szybciej.a te trójki to zmora jakas.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Millo ona zaszla w ciaze zaraz po poronieniu wiec jej obojetne byle by zdrowe:-)

elenko w 13 tc nub plaski typowo dziewczynkowy lekarz stawia na dziewczynke nastepne usg miala w 16 widzielismy jajka i wlasnie co by to innego moglo byc? Lekarz mowi 99% chlopak Nawet zdjecie jajek ma:D
23 tc lekarz w szpitalu mowi ze dziewczynka az w koncu dzis w szpitalu znow inny lekarz mowi ze dziewczynka dzis ma dokladnie 25 tc.I lekarz powiedzial ze widzi tylko dupke i pepowine:D ale te jajka w 16 tc nie daja spokoju.

Maziajka te jajka to mogly byc spuchniete wargi sromowe...

U nas tez Zeby dokuczaja, moja ma juz wszustkie czworki... Ale ona mi od 3 miesiecy bolesnie zabkuje... Jeszcze rzadnej nocy nie przespalalismy w calosci...

Millo to dzialaj dzialaj nie schodz z meza:D u mnie 2 dni sa blade pozniej mocny i w dzien owu tez mocny po owu juz bladzioch.

ELENA wspolczuje zabkow biedny maly:-(

te jajka to mogły być wargi sromowe opuchniete.jadra chyba do moszny schodza później. gdzieś kiedyś czytałam że po 20tyg widać dwie kropki albo w brzuszku albo na dole w mosznie i po tym można stwierdzić dopiero w 100 %

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mazajka moze te jajka to były wargi sromowe bo skoro siusiaka nie widac to pewnie dziewczynka. Najlepiej 3D ale w takie sytuacji to bedzie dla nich niespodzianka

Do góry