reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Katja ja Ci mowie, Ty owulacje mialas przesunieta i powinnas faze lutealna liczyc od tamtych pozytywnych testow owulacyjnych co Ci wychodzily w okolicy spodziewanej @. Wiec dopiero od tamtej daty mniej wiecej 2 tygodnie i bedzie okres a lutka tu nic nie wywoluje bo luteina to progesteron a ten progesteron organizm sam produkuje po owulacji, wiec odlicz sobie te dni i pozniej odstaw luteine, progesteron spadnie i przyjdzie okres bo to wlasnie tak dziala i nie stresuj sie bo tu naprawde nie ma czym, takie rzeczy sie zdarzaja a mowie Ci to ja, ktora takie odchylenia miewa bardzo czesto
maran-atha
To teraz musisz odstawic luteine by progesteron spadl i wowczas @ przyjdzie bo tak to sztucznie podtrzymujesz wysoki poziom progestoronu i dlatego okres nie przychodzi.
maran-atha
Katja ja ginem nie jestem, ale to samo Ci napisalam, ze jak odstawisz to dopiero przyjdzie
Katja.
PrawdaKatja ja ginem nie jestem, ale to samo Ci napisalam, ze jak odstawisz to dopiero przyjdzie
reklama
Dziewczyny to chyba tak nie działa bo u mnie też w koło same dziewczyny moja mama ma dwie córki siostra ma córkę, wszędzie do okoła milion kuzynek , z drugiej strony tez była siostra mojego faceta która ma dwie córki i mam syna,
Natomiast chyba dołączę do grona osób którym się po raz drugi nie udało zaplanować płci lol - za pierwszym razem wpadka z synem owulacja się przesunęła a to był dopiero początek i pierwsze podrygi mojego planowania natomiast teraz naprawdę spełniłam milion dwieście czynników starając się o córkę włącznie z dietą suplementami, jonami , olejkami i innymi "pierdołami" (zee tak powiem) wliczając w to chińskie kalendarze księżycowe, i fazy księżyca i cala reszta także może pod 40 dorobie się córki na starość [emoji23] wtedy ponoć "łatwiej o córkę "
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Natomiast chyba dołączę do grona osób którym się po raz drugi nie udało zaplanować płci lol - za pierwszym razem wpadka z synem owulacja się przesunęła a to był dopiero początek i pierwsze podrygi mojego planowania natomiast teraz naprawdę spełniłam milion dwieście czynników starając się o córkę włącznie z dietą suplementami, jonami , olejkami i innymi "pierdołami" (zee tak powiem) wliczając w to chińskie kalendarze księżycowe, i fazy księżyca i cala reszta także może pod 40 dorobie się córki na starość [emoji23] wtedy ponoć "łatwiej o córkę "
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: