reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Także pewnie u mnie będzie drugi siusiak.. nie to że mam sny prorocze bo nie mam raczej. Ale pewnie tak będzie.
Bo w pierwszym cyklu starań wycelowac zdrowa corke.. i mieć parke. No to byłoby za dobrze ;-)

Ja też mam jeszcze 28, choć rocznikowo 29 ;-)

To ja chyba najmlodsza 27:-)

Millo moze spada.bo.implantacja:p nie rob tych sikaczy tak wczesnie:p

Miciurka a jakie masz wewnetrzne przeczucie? Bo wczesniej mowilas ze na laseczke zmienilo sie cos?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Niby starszy wiek sprzyja poczeciu corki. A moja mama urodzila 2 corki w wieku 22 i 24 lat :-)
Jak teraz będziemy mieć synka to myślę ze zdecydujemy się na trzecie ale tak abym urodziła na 35 urodziny. Wtedy mój pierworodny będzie miał 7, drugi 5. To można dla odmlodzenia trzecie sobie urodzić. A i chlopcy beda juz dosc samodzielni :-)

Może rośnie, ale tyle aktorek po 40 ma teraz synów, że trudno powiedzieć. Podobno dlatego, że z wiekiem zwiększa się kwaśne środowisko to większa szansa na córkę.
A ja czekam na @ i się doczekać nie mogę (nie ciąża), chyba zaraz sama po nią pójdę. ;)

W sumie moj maz tez ma dwie starsze siostry jedna 14 lat druga 10 .

Elena pewnie trojeczka.jest fajna:- ) ja bardzo chce 3 :-) teraz od razu zdecydunemy sie na 3 jesli oczywiscie z 2 wyjdzie:D

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka, a w jakim wieku jest Twoja pierwsza dzidzia ? Chyba też masz synka z tego, co kojarzę.

Ja zawsze chciałam 3, ale teraz mój apetyt wzrósł do 4. ;)
Chociaż ostatnio przecieram oczy ze zdumienia, bo moja znajoma ma 5 dzieciaczków - 4 chłopców i dziewczynkę, normalna, kochająca rodzina, normalne warunki bez przepychu i bez braków, a wszyscy wokół są bardzo zaskoczeni, gdy mówi, ile ma dzieci. Zwłaszcza, gdy idzie na rozmowę kwalifikacyjną. Mimo że jest dobrym specjalistą od razu ją odrzucają z uwagi na ilość dzieci i że jest niedyspozycyjna, a dzieci chorują.

reklama
Do góry