reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja z kolei zauważyłam ze czasem w rodzinach się wyrównuje równowaga płci, np mój Tata miał 2 braci i tak dla odmiany ma 2 córki.
Albo np mam koleżankę z wielodzetnej rodziny i było tam 6 córek. Nie wszystkie jeszcze są po ślubie ale te które mają dzieci to synów. Ale to chyba też nie reguła...skoro sa rodziny gdzie z pokolenia na pokolenie dominuje jedna płeć.
Zatem równowaga równowagą, geny genami, planowanie planowaniem a i tak Bóg wie najlepiej co dla nas będzie najlepsze :-)

Maran-atha: Miałam jedno usg w zeszłym tyg i jedno mam w przyszłym, nie chcemy znać płci ale jakoś tak się rzuciło raz ze trzy kreski a raz ze jakby 3 kulki - fakt ze wygląda to inaczej w porównaniu do usg z 1 ciąży jak miałam syna - ale nastawiam się na synka , a może jeszcze się zaskocze i będzie córka

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Maran-atha: Wojtek nie chce znać płci a idziemy razem wiec nic się nie dowiem hehe , bo ja to już się złapałam kilka razy na studiowaniu płci i mowie do W. A może się dowiedzmy - "nie po co chcieliśmy niespodziankę" - no ma rację ale już ta niepewność mnie zabije [emoji23][emoji23]

Elenaa- właśnie miałam mówić że słyszałam coś o tym wyrownaniu płci - nawet jest teoria ze faceci żyją krócej to uch się więcej rodzi itp

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry