reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ps. Mój mąż miał wczoraj dostać znaczną podwyżkę co miało postawić kropkę nad i. Cykl starankowy w październiku, mąż nic wczoraj nie skomentował, jakaś dziwna atmosfera w domu, coś wisi w powietrzu. Mam nadzieję że się nie oddecydujemy, ale narazie nie pytam bo chodzi wku...wiony [emoji21]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Najbardziej wscieka mnie to , nie moge tego przezyc , ze jeszcze dwa miesiace temu, pol roku temu wszystko bylo ok !! A jak przyszlo do decyzji ze jednak podejmiemy sie drugiego dziecka to jest nagle taka akcja... Masakra ! :( jestem strzepkiem nerwow. Jem kolejna lute i mam nadzieje ze w koncu sie porzadnie zrobi ta @ bo ile mozna ?! :( to nie ciaza. To jakas nienormalnosc u mnie szajba :(

Antonia o kurde mam nadzieje ze jednak to nic zlego i nie bedziecie misieli sie oddecydowac:p

Katja no nie dziwie Ci sie...ale nie masz wyjscia musisz poczekac :-(

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Katja bardzo Ci wspolczuje..taka niewiedza jest najgorsza:/

Maziajko objawow brak a dzis test 9dpo mega negatyw(czuje ze nie jestem w ciazy ZAŚ) a u Ciebie jakies objawy ?

Millo u mnie dopiero 5 dpo wiec wiesz to jeszcze wczesnie:p
A Ty po dupie powinnas dostac za tak wczesne testowanie ja juz na pewno tak nie zatestuje fiksacji wtedy dostalam:p

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Elenko, to dawaj przepis na tego chłopaczka bo jeśli nie geny to co nie zagrało u nas?:wink:
Jedyne do czego sie nie zastosowaliśmy to kalendarz chiński i nie mierzyłam ph.
Dieta wcale nie musiała byc wprowadzana, bo ja uwielbiam słono od zawsze, produkty mleczne ble, ale i tak miesiąc przed łykałam potas w kapsułkach, wiesiołek również był grany. Ba! chodziłam na monitoring, 20h po teście owu dopiero przytulanka, a rano o 5 skok temperaturki, w południe na monitoringu brak pęcherzyka, więc byłam pewna, że udał sie chłopczyk jak nic. Do końca nie wierzyłam, że to córka. Złożyłam na geny dlatego. Może uda się synuś następnym razem.

reklama
Millo, nie rób tak wcześnie testów. Na swoim przypadku powiem, że dwa razy byłam w ciąży (jedna utracona niestety) ale w obydwu przypadkach w dniu spodziewanej miesiączki test wyszedł negatywny i dzień po jechałam na betę i była pozytywna, a testowałam takim sikanym codziennie z ciekawości (bo zakupiłam dużą ilość na allegro) i dopiero po ok 3-5 dniach wychodził pozytywny.
Powodzenia!

Do góry