reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marina wg tego chinskiego 2 pierwsze corki i to sie zgadza ale najmlodsza winna byc chlopcem ;)
Odnosnie odstepu to to na chlopca najlepszy odstep 3-4 dniowy by wzmacniac plemniki a na dziewczynke oslabiac 7 dniowa wdtrzemiexliwoscia lub sex caly czas ale tu moze wzrosnac testosteron co znowu sprzyja poczeciu chlopca ;) Maja u nad poczeta z codziennego sexu od 9 dnia cyklu do 18 owulacja byla w 17 dniu cyklu, Millie poczeta po 3 dniowej wstrzemiezliwosci, wczesniej byl sex z zabezpieczeniem by nie bylo plemnikow z poprzedniego stosunku. Sex byl na pieska z orgazmem przy wysokim ph na ok 12h przed owulacja by plemniki dojrzaly ;) rozpylalam olejki na chlopca sosnowh, o!ejmi buly tez w mydle i szamponach, po za tym w sypialni caly czas podlaczone do pradu byly ladowarki do tel i tabletow, suszarka do wlosow, ksiezyc byl w znaku meskim i bylo po pelni wiec jony sprzyjaly :) ph mialam wysokie, dieta i suplementy 9 miesiecy przed poczeciem ;)

Ale zas tyg wstrzemięźliwosc kojarzy mi sie ze starymi plemnikami ktore moga miec zniekształcone glowki.Maziajka wstawila kiedys artykul ze najlepiej codziennie bo wtedy maja najwiekszy wigor i sa zdrowe.I tego nie wole trzymac:)

Hej, ja mam córkę, która była planowana na chłopca mozliwymi sposobami wyczytanymi w necie. Fakt, że nie mierzyłam ph i kalendarz chiński faktycznie był na córkę, no ale ja myślę, że u mnie mają duże znaczenie geny (o ile mają). W mojej rodzinie i męża same dziewczyny. Moja mama ma siostrę, która ma dwie córki, ja mam dwie siostry które mają po córce, u męża 3 siostry każda ma córkę także chyba nie mogło być inaczej u nas. Chcemy rozpocząć próby od stycznia i może jednak się uda tym razem.

Maziajka, nie będę dziękować żeby nie zapeszyć:wink:
ale jakby któraś miała jeszcze jakieś wskazówki to chętnie poczytam, im więcej wiedzy tym lepiej:wink:

Ah dziewczyny. Zeby tak ktos dal nam gwarancje na sukces ..:) hihi. Wiecie co? Biore ta lute , wczoraj z rana jakby chcialo zaczac cos plamic na @, a od wieczora juz nic znowu. Oszaleje ! Nawet sikacza zrobilam no ale negatyw. Jestem wsciekla, jak sie nie staralismy to nie bylo zadnych akcji, cykle 28-29. A jak drugi miesiac staran to odrazu jazda jakas !!??

reklama
Katja kurcze bardzo dziwne to z Tobą, chyba będziesz musiała się wybrać znowu do gin bo dziewczyny pisaly że w ciągu tygodnia powinnaś dostać @ To jakieś duże zaburzenia cyklu wystąpiły. Chybaze będzie na usg pecherzyk [emoji6] ale to już chyba test by wykazal...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry