reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marina wg tego chinskiego 2 pierwsze corki i to sie zgadza ale najmlodsza winna byc chlopcem ;)
Odnosnie odstepu to to na chlopca najlepszy odstep 3-4 dniowy by wzmacniac plemniki a na dziewczynke oslabiac 7 dniowa wdtrzemiexliwoscia lub sex caly czas ale tu moze wzrosnac testosteron co znowu sprzyja poczeciu chlopca ;) Maja u nad poczeta z codziennego sexu od 9 dnia cyklu do 18 owulacja byla w 17 dniu cyklu, Millie poczeta po 3 dniowej wstrzemiezliwosci, wczesniej byl sex z zabezpieczeniem by nie bylo plemnikow z poprzedniego stosunku. Sex byl na pieska z orgazmem przy wysokim ph na ok 12h przed owulacja by plemniki dojrzaly ;) rozpylalam olejki na chlopca sosnowh, o!ejmi buly tez w mydle i szamponach, po za tym w sypialni caly czas podlaczone do pradu byly ladowarki do tel i tabletow, suszarka do wlosow, ksiezyc byl w znaku meskim i bylo po pelni wiec jony sprzyjaly :) ph mialam wysokie, dieta i suplementy 9 miesiecy przed poczeciem ;)

Ale zas tyg wstrzemięźliwosc kojarzy mi sie ze starymi plemnikami ktore moga miec zniekształcone glowki.Maziajka wstawila kiedys artykul ze najlepiej codziennie bo wtedy maja najwiekszy wigor i sa zdrowe.I tego nie wole trzymac:)

Hej, ja mam córkę, która była planowana na chłopca mozliwymi sposobami wyczytanymi w necie. Fakt, że nie mierzyłam ph i kalendarz chiński faktycznie był na córkę, no ale ja myślę, że u mnie mają duże znaczenie geny (o ile mają). W mojej rodzinie i męża same dziewczyny. Moja mama ma siostrę, która ma dwie córki, ja mam dwie siostry które mają po córce, u męża 3 siostry każda ma córkę także chyba nie mogło być inaczej u nas. Chcemy rozpocząć próby od stycznia i może jednak się uda tym razem.

Maziajka, nie będę dziękować żeby nie zapeszyć:wink:
ale jakby któraś miała jeszcze jakieś wskazówki to chętnie poczytam, im więcej wiedzy tym lepiej:wink:

Ah dziewczyny. Zeby tak ktos dal nam gwarancje na sukces ..:) hihi. Wiecie co? Biore ta lute , wczoraj z rana jakby chcialo zaczac cos plamic na @, a od wieczora juz nic znowu. Oszaleje ! Nawet sikacza zrobilam no ale negatyw. Jestem wsciekla, jak sie nie staralismy to nie bylo zadnych akcji, cykle 28-29. A jak drugi miesiac staran to odrazu jazda jakas !!??

reklama
Katja kurcze bardzo dziwne to z Tobą, chyba będziesz musiała się wybrać znowu do gin bo dziewczyny pisaly że w ciągu tygodnia powinnaś dostać @ To jakieś duże zaburzenia cyklu wystąpiły. Chybaze będzie na usg pecherzyk [emoji6] ale to już chyba test by wykazal...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry