reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Katja ja Ci mowie, Ty owulacje mialas przesunieta i powinnas faze lutealna liczyc od tamtych pozytywnych testow owulacyjnych co Ci wychodzily w okolicy spodziewanej @. Wiec dopiero od tamtej daty mniej wiecej 2 tygodnie i bedzie okres a lutka tu nic nie wywoluje bo luteina to progesteron a ten progesteron organizm sam produkuje po owulacji, wiec odlicz sobie te dni i pozniej odstaw luteine, progesteron spadnie i przyjdzie okres bo to wlasnie tak dziala i nie stresuj sie bo tu naprawde nie ma czym, takie rzeczy sie zdarzaja a mowie Ci to ja, ktora takie odchylenia miewa bardzo czesto :)

To teraz musisz odstawic luteine by progesteron spadl i wowczas @ przyjdzie bo tak to sztucznie podtrzymujesz wysoki poziom progestoronu i dlatego okres nie przychodzi.

Spiesze z wiesciami :) rozmawialam z ginem jutro 7 dzien brania luteiny. Po 8 odstawic i dopiero wowczas po dwoch trzech dniach @. W trakcie nie dostane :)

Katja juz widze Twoje posty :-) musiałam przez przypadek kliknąć Ignoruj i ale juz usunelam Cie z listy Ignorowanych. Nie wiedzialam, ze wogole coś takiego jest ;-)

reklama
Dziewczyny to chyba tak nie działa bo u mnie też w koło same dziewczyny moja mama ma dwie córki siostra ma córkę, wszędzie do okoła milion kuzynek , z drugiej strony tez była siostra mojego faceta która ma dwie córki i mam syna,

Natomiast chyba dołączę do grona osób którym się po raz drugi nie udało zaplanować płci lol - za pierwszym razem wpadka z synem owulacja się przesunęła a to był dopiero początek i pierwsze podrygi mojego planowania natomiast teraz naprawdę spełniłam milion dwieście czynników starając się o córkę włącznie z dietą suplementami, jonami , olejkami i innymi "pierdołami" (zee tak powiem) wliczając w to chińskie kalendarze księżycowe, i fazy księżyca i cala reszta także może pod 40 dorobie się córki na starość [emoji23] wtedy ponoć "łatwiej o córkę " ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry